Forumu Bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Artık forumu bırakma kararı aldım 1 ağustos dan beri memory hackers e kayıtlıyım ve hilelerinizi kullandım yeri geldi sohbet ettik yeri geldi yardım istedim yardım ettim fakat artık ne yetkililer nede forumdaki üyeler eskisi gibi değiller herkes bir ego bir tersleme çabasında bu yüzden forumu bırakma kararı aldım. herkes hakkını helal etsin benim hakkım varsa helal olsun. birde kontrol edilmeden böyle birşey yazılması anormal bence
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bence Bir Daha Düşün Ama Kararını Değiştirmezsen Yinede Bye Bye :(

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
üzülüyorum hergeçen gün birinin gitmesine haklısın artık eski konular eski muhabbetler yok artık sadece pubg mobile var ::F güle güle iyi insan seni tanımasamda

Süper Üye
8 HİZMET YILI
forumda seni hic göremedim ama tabi senin kararin kendine iyi bak:mum:

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Geçen gün açtığım konuda başka sitenin reklamını yapan adamı reportladım gereksiz report yapma diyo yani bu foruma girip kendi sitelerinizi tanıtabilirsiniz programlama değilde forum yönetim kadrosunun yaş grubu küçük sanırım.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçen gün açtığım konuda başka sitenin reklamını yapan adamı reportladım gereksiz report yapma diyo yani bu foruma girip kendi sitelerinizi tanıtabilirsiniz programlama değilde forum yönetim kadrosunun yaş grubu küçük sanırım.
geçen böyle bir konu açmıştım youtube kanalımızı tanıtabilirmiyiz diye onlarda hayır cevabı geldi tanıtırsan yada başka siteyi reklam edersen banlarız diye uyarıda bulunmuşlardı haklı olabilirsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
geçen böyle bir konu açmıştım youtube kanalımızı tanıtabilirmiyiz diye onlarda hayır cevabı geldi tanıtırsan yada başka siteyi reklam edersen banlarız diye uyarıda bulunmuşlardı haklı olabilirsin.

Hadi buyur burdan yak :) sözleri bir değil sanırım herkes kendi insafiyetini kullanıyo galiba, bana at özelden youtube kanalını ben izlerim tüm videolarını :D

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Seni tanımıyorum hayatında başarılar.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle "başka sitenin reklamını yapan adamı raporladım" konusun atarsan incelerim.Bir diğer konu da yönetim kadrosunun hatalarıyla Morpheus ilgileniyor.Yani yönetim kadrosu 1-2 defa hata yaptı diye yaş mevzusunu açmanın mantığını anlamadım.

@PusherRuling diğer adıyla Forgived yönetim kadrosuna egolu diyeceğine kadar keşke forum kurallarını çiğnemeden durabilirsen. :) Ayrıca 2 üye sana "boş yapma" dedi diye 2'sininde aynı olmasını beklemen senin problemin.Sırf biri senin görüşünü savunmuyor diye bu üyeyi multi göstermen ne kadar akıllıca tartışılır.Forumda yönetim ekibinin egosundan bahsedeceğinize içinizdeki şu öngörüyü kırsanız..,

He bu arada :) Konu yeri yanlış bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle "başka sitenin reklamını yapan adamı raporladım" konusun atarsan incelerim.Bir diğer konu da yönetim kadrosunun hatalarıyla Morpheus ilgileniyor.Yani yönetim kadrosu 1-2 defa hata yaptı diye yaş mevzusunu açmanın mantığını anlamadım.

Ben bu siteye fake olarak kaydoldum kendi nicklerimle wmaraci olsun frmtr olsun aktif olarak yer almaktayım pubg lite nin hilesini denemek için kaydoldum oda sağolayım ki 100 yıl ban yedim :) forum içeriklerini araştırıyorum zevkli şeyler var fakat kastettiğim forumların kalitesini arıyorsanız o burada yok ben de suçu yönetim de buldum bir arkadaş öyle diyo biri böyle diyor. Yönetim kadrosunun 1-2 defa hata yaptığını ben nerden bileyim ilkkez girdiğim forum için böyle bir önyargım oluştu ha belki bunları diyom diye banlayada bilirsiniz ama hiç sıkıntı yok :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
@#SpecktraL sadece bir kere multi üyelikden ceza aldım normalde uyarılarım bile yoktur esasına bakarsak ayriyetten sadece boş yapma demesinden değil yazış tarzları aynı ve boş yapma dostum yazan kişinin ilk mesajı o konuya olmasıydı kalkıpda onaylı uye yazsaydı tamam derdim hadi onaylı üyeyide geçtim aktif üye yazsa tamam derdim fakat foruma yenı kayıt olmuş ve ne hikmetse ilk mesajını o konunun altına yapması beni şüphelendirdi

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Üyelik Kuralları

1- Forumdaki hesaplar aynı zamanda kişinin kendisine ait olması sebebi ile hesap takas edilemez veya başkasına devredilemez.
2- Çoklu (Multi) Hesap kullanımı yasaktır.
3- Üyeliğinize aynı adresten farklı üyelik açıp beğeni ve diğer çeşitli avantajlardan yararlanılması yasaktır.Tespit edildiği zaman hesapların hepsi cezalandırılır.

Normalde 2 hesabında kapatılması gerekli ancak multi olan kapatılmış sadece bu zaten uyarı niteliğindedir.

Diğer Bir olay forumda tanıtım reklam vs.

MemoryHackers bir tanıtım reklam sitesi değil hile sitesidir. Bunu aklınızda bulundurunuz, Buraya reklam veya tanıtım için geldiyseniz çok yanlış yerdesiniz. Bunun için sosyal medya var.

Yönetim kadrosundaki 1 kişinin hata yapması tüm kadroyu kapsamaz. ki hata nedir?
Günde 200+ rapor geliyor ve işlem yapılıyor. İnsanların hata yapmaları normal olarak karşılanabilir.

Uslup konusu

Uslup olarak saygılı olmak herkesin görevi ancak bazı şahsiyetler yüzünden düzgün insanlarada ters cevaplar verilebiliyor o anki ruh haline müdahale edemeyiz sonuç olarak. burda yönetim olarak değil bir birey olarak bu yanlışı yapmış oluyor ve bunun uyarısınıda alıyor. Bir yeri temsil ettiği konuşuluyor!

Haklısın bişeyde diyemiyosun dediğin an banlıyorlar o yüzden susuyoruz.

Kurallar çercevesinde herşeyi yapmakta özgürsünüz. Hatalı durumlarda beni etiketleyin.

Konu lock ##

Edit //

Mesela böyle andavallarda var. report kayıtları ömür boyu kayıt altındadır ve 1 adet dahi rapor ettiğiniz konu veya içerik olmamıştır. İftira attığınız için Banlı rütbesini hakettiniz.

1576092361572.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...