Üyelik Kuralları
1- Forumdaki hesaplar aynı zamanda kişinin kendisine ait olması sebebi ile hesap takas edilemez veya başkasına devredilemez.
2- Çoklu (Multi) Hesap kullanımı yasaktır.
3- Üyeliğinize aynı adresten farklı üyelik açıp beğeni ve diğer çeşitli avantajlardan yararlanılması yasaktır.Tespit edildiği zaman hesapların hepsi cezalandırılır.
Normalde 2 hesabında kapatılması gerekli ancak multi olan kapatılmış sadece bu zaten uyarı niteliğindedir.
Diğer Bir olay forumda tanıtım reklam vs.
MemoryHackers bir tanıtım reklam sitesi değil hile sitesidir. Bunu aklınızda bulundurunuz, Buraya reklam veya tanıtım için geldiyseniz çok yanlış yerdesiniz. Bunun için sosyal medya var.
Yönetim kadrosundaki 1 kişinin hata yapması tüm kadroyu kapsamaz. ki hata nedir?
Günde 200+ rapor geliyor ve işlem yapılıyor. İnsanların hata yapmaları normal olarak karşılanabilir.
Uslup konusu
Uslup olarak saygılı olmak herkesin görevi ancak bazı şahsiyetler yüzünden düzgün insanlarada ters cevaplar verilebiliyor o anki ruh haline müdahale edemeyiz sonuç olarak. burda yönetim olarak değil bir birey olarak bu yanlışı yapmış oluyor ve bunun uyarısınıda alıyor. Bir yeri temsil ettiği konuşuluyor!
Haklısın bişeyde diyemiyosun dediğin an banlıyorlar o yüzden susuyoruz.
Kurallar çercevesinde herşeyi yapmakta özgürsünüz. Hatalı durumlarda beni etiketleyin.
Konu lock ##
Edit //
Geçen gün açtığım konuda başka sitenin reklamını yapan adamı reportladım gereksiz report yapma diyo yani bu foruma girip kendi sitelerinizi tanıtabilirsiniz programlama değilde forum yönetim kadrosunun yaş grubu küçük sanırım.
Mesela böyle andavallarda var. report kayıtları ömür boyu kayıt altındadır ve 1 adet dahi rapor ettiğiniz konu veya içerik olmamıştır. İftira attığınız için Banlı rütbesini hakettiniz.