☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Sen en geçmişten bahsediyorsan oradaki çoğu kişi kalmadı bıraktılar hepsi çoluğa çoçuğa karıştı,evlendi oradaki üyelerin çoğu yok şimdiDiğer değil kanka bizimkilerin eski sitesi tamkafadan
sorma ya güzel günlerdi haylen güzel olsunAh eski site vardı ts kullanıyorduk
Benim şuanda tamkafadan zamanında tanıdıgım tek kişi @byşahane onlada fazla görüşemiyoruz işteDiğer değil kanka bizimkilerin eski sitesi tamkafadan
İşte ben de ordan geldim kankaBenim şuanda tamkafadan zamanında tanıdıgım tek kişi @byşahane onlada fazla görüşemiyoruz işte
İyi,o zaman senide tanımış oldum dostum tamkafadan zamanındakiler hep yaşlandıİşte ben de ordan geldim kanka
Öyle kanka iş güç giremez oldukİyi,o zaman senide tanımış oldum dostum tamkafadan zamanındakiler hep yaşlandı
Hayırlısı olur dostumÖyle kanka iş güç giremez olduk
allah allah hehe ciddimisin oglum . 'kobra murat'2018 de benden. konu sahibinden sonra en eski benim sanırım
ne oluyor kardeşim ne bu tantana
ne zulusu wolftü için burdaydık bizZamanında zulu hilesi için hesap açsaydık biz de en eskilerden olabilirdik be
hocam zulu da 2015 zamanları vardı zaten o da eskiydi bayağıne zulusu wolftü için burdaydık biz
o kadar oldu mu ya :/hocam zulu da 2015 zamanları vardı zaten o da eskiydi bayağı
ocak 2017Arkadaşlar, bakalım benden daha eski kaç üye çıkacak?
Evet evet zulu da eski hatta woltfüden bile eski diyebilirimo kadar oldu mu ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?