Forumunun geldiği son nokta

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
forumun artık düzelmesi gerekiyor bence eskisi gibi aktif tutulması lazım bunun için yönetim ekibin artık bişeyler yapması lazım bence veya birleşip daha düzgün bi yer alması lazım artık diğerki forumlara göre bakıldığında ölü forum gibi duruyor aslında direkt öyle ölmüş forum artık bişeylerin yapılması lazım birileri konu açtığında hiç bişey bile yazılmıyor insanlar yardım isteyince hiç bişey olmuyor sadace açtıkları konu ile kalıyorlar birisi bir konu açtığında ana yerde kaç gün boyunca öyle kalıyor sadace forumda sadace hile açılan konular ile kalıyor onlar bile açıldığında altında bir mesaj bile olmuyor eskiden bu foruma baktığımda aktiflik vardı şimdi ise forumda aktif olma sayası bile günde 100 kişi filan vardır en alta inince bile max 10 aktiflik var foruma artık bişeylerin gelmesi lazım aktif bir forum olması lazım bence bunun için yönetim ekibinin artık bişeyleri değiştirmesi lazım domain vds alıp durmamamları lazım bence eski memoryhackerse geri dönmeleri lazım bunlar için bi el atın be aga eski forum geri gelsin

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Güzel diyorsun sana hak da veriyorum ben bu forumda çok eski birisi olmasamda insanların forumlarını açıp okumak hoşuma gidiyordu insanlar hilelere erişebilmek için yeteri kadar mesaj yazdıktan sonra forumun yüzüne bakmıyorlar.

Birde şahsi fikrim bir ödül sistemi getirilirse ve bu iyi pazarlanırsa forum eski günlerine dönebilir

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ölü adamın günlükleri oldu resmen burası

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Güzel diyorsun sana hak da veriyorum ben bu forumda çok eski birisi olmasamda insanların forumlarını açıp okumak hoşuma gidiyordu insanlar hilelere erişebilmek için yeteri kadar mesaj yazdıktan sonra forumun yüzüne bakmıyorlar.

Birde şahsi fikrim bir ödül sistemi getirilirse ve bu iyi pazarlanırsa forum eski günlerine dönebilir
artık modların veya kurucunun bişeyler yapması lazım vds domaini ödeyip bıraktılar sadace

Baksana adam cumartesi atmış mesajı bir kişi bile bir laf söz etmemiş
daha açalı yeni oldu ama hiç kimse yazmicak sanmıştım forumda aktiflik bile yok

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Yeni projeler yapılabilse aktiflik artar sanırım herkesin de bu yönde isteği var ama ...

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Valla geçen sene, sene sonu bir şeyler yapacağız şeklinde konuşuluyordu. Yeni yıla girdik bir adım göremedik.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Yeni projeler yapılabilse aktiflik artar sanırım herkesin de bu yönde isteği var ama ...
bi kaç proje olsa eskisi gibi olmasada aktiflik olucak biraz ama artık belli umursamıyorlar forumu vds domaini ödeyip sadace öyle bırakmışlar
Valla geçen sene, sene sonu bir şeyler yapacağız şeklinde konuşuluyordu. Yeni yıla girdik bir adım göremedik.
Elbet bir gün getircekler bişeyler :kappajail:

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
gün gittikce daha kötü oluyor forum