Forumun kaybedilen aktifliği için çözüm önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Önceden her sayfayı yenilediğimde yeni bir konu gördüğüm forumda konular tükenmiş ve insanlar sadece hile kullanmak için girmekte. Bana göre bunu düzeltmenin yolu, forumdaki hilelerin ve ya sohbetinin videolarla, paylaşımlarla insanlara iletilmesi.
  • Eskiden gördüğümüz Facebook reklamları gibi değil, forumda bir çok yazar görmekteyim. Kendim dahil belki yazdıklarınızda, ürettiklerinizde forumun ismi geçebilir. En azından yaygın olması için.
  • Ürettiğiniz verileri MH topluluğunuza yorumlatmanız, bu aktifliği önde tutar.
  • Off Topic bölümünde kullanıcıların anket, öneri sunması. Aktifliği arttıracaktır.
  • Yetkililerin yapacağı etkinliklerde buna katkıda bulunur. Ben elimden geldiğince Steam key çekilişi vb yapacağım...
  • Sizlerden isteğim bol bol konu açıp bol bol yorumlarla yardımcı olmanız. Forum için de kullanıcılar içinde çok önemli...
Söyleyeceklerim bu kadardı, umarım ciddiye alınırım. İyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Bence bunlar yapılırsa forumda aktiflik artar;

Üye taglarının renkleri ve permleri ayarlanabilir.
Bazı konularda sadece mesaj kasılmaması için belirli üye gruplarının ve üstünün mesaj atmasına izin verme seçeneği gelebilir.
Forumda etkinlikler yapılabilir.
Forumda yetkililer tarafından youtuber rolü eklenip video anlatımla kodlama hakkında bilgi verilebilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İşte hilelerin üyelik zorunluluğu da bu yüzden var forumda insanlara yardımcı olmak için ama dönüp sürekli 600 yorum nasıl kasacaz falan yazıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İnsanların diğer forumlar girme nedenlerini öğrenip buraya entegre edilebilir

İşte hilelerin üyelik zorunluluğu da bu yüzden var forumda insanlara yardımcı olmak için ama dönüp sürekli 600 yorum nasıl kasacaz falan yazıyorlar

O dediğin olmazsa bu sefer hileler direkt detected olur

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
konu sirkülasyonunun sağlanmadığı konusunda kesinlikle katılıyorum bunu düzeltmenin birkaç yolu mevcut fakat bunun için de reklam gerekiyor ve forumun belli başlı konularda değişikliğe gitmesi gerekiyor. İnsanların hoşuna gider mi bilmem sonuçta sadece hile için gelen insanlar var. Forumun bu algıyı kırması gerekiyor.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Etkinlikler düzenlenebilir hilelerde üye sınırları artabilir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
daha aydınlatıcı evrensel konular üzerine de söyleşi ve forum açılabilir. her alan için bu böyle bence eğitim oyun aşk seks v.s.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben yeni katıldım ve en başta şu onaylı üyelik konusunda üşsenmiştim başta ondan olabilir çoğu kişi uğraşmak istemiyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...