Forumun kullanıcı istatistikleri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
MH de kullanıcıların istatistikleri var mı ? Mesela A kullanıcısı X saat X oyununu , bölümünü , konusunu vs vs kullandı gezdi yorum yaptı gibisinden ? Veya Falanca kez başarılı reportlama yaptı falanca kez yanlış falan uyarı vs gibisinden yoksa yok mudur?

Veya en çok site de kullanılan hile/konu istatistiklerine göre bir çalışma zaten mevcut mu ?

Tamamen merakımdan sordum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sadece yetkililerin gördüğü bir istatistik kesinlikle vardır ama sanırım bizim görmemiz böyle bir istatistik yok. Yanlışsam düzeltin lütfen

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben kullanıcıların fikrini sormadım bu yüzden bu bölüme açmamıştım ama olsun fark etmez olsun

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
MH de kullanıcıların istatistikleri var mı ? Mesela A kullanıcısı X saat X oyununu , bölümünü , konusunu vs vs kullandı gezdi yorum yaptı gibisinden ? Veya Falanca kez başarılı reportlama yaptı falanca kez yanlış falan uyarı vs gibisinden yoksa yok mudur ?

Veya en çok site de kullanılan hile/konu istatistiklerine göre bir çalışma zaten mevcut mu ?

Tamamen merakımdan sordum
biz kullanıcıların görebildiği bir istatistik yok diye biliyorum ancak şikayetler ve adminlerin görebildiği bi istatistik olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şuanda güncel olarak kullanıcıların söylediğin içeriklerin hepsine bakmasını sağlayabilecek bir panel veya arayüze sahip olduklarını düşünmüyorum fakat her durumda site içerisinde görev yapan yetkili insanların kullanabileceği bir sistem olduğuna eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...