Çözüldü Forza Horizon 4 banımı nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
forza horizon 4 te ban yedim ve bunu kaldirmak istiyorum. mesaj sayiniz artsin diye yorum yapmayin. yok su siteye bak. yok google da arastir gibi seyler yazmayin, yazanlari tek tek raporlayacagim. bilgisi olan varsa ve paylasirsa simdiden tesekkur ederim.

Kafası kendinden bile güzel
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam microsoft store mu steam alım mı? microsoft ise bilmiyorum fakat steamde bir yolu var erken cevap verirsen ona göre gidip bulup atayım konuyu

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
forza horizon 4 ban yiyip kaldırmak istiyorsan
eğer steam oyunusa sil direkmen

ama heeeğ hesap silmek istiyorsan forza horizon 4 sitesini bulmaya çalış oyunu fazla bilmedeğim için araştır derim

Ben böyle hatırlıyorum ve oynadım oyun iyi bende ban yedim bende hem oyun sildim hem de hesap sildim tam bilgi vermeye çalıştım

hadi kolay gelsin. ve geçmiş olsun

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kaldırmanın bir yolu olduğunu zannetmiyorum çünkü eğer direkt kullandığınız hesap ban yediyse paranız boşa gitmiş demektir. HWID tarzı bir bansa spoofer kullanabilirsiniz onun haricinde bu sayfadan mesai saatlerinde canlı desteğe yazabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kaldırmanın bir yolu olduğunu zannetmiyorum çünkü eğer direkt kullandığınız hesap ban yediyse paranız boşa gitmiş demektir. HWID tarzı bir bansa spoofer kullanabilirsiniz onun haricinde bu sayfadan mesai saatlerinde canlı desteğe yazabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hesaba degil bilgisayarima ban attilar. o yuzden hwid ban oldugunu dusunuyorum. spoofer icin ne onerirsin

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
hesaba degil bilgisayarima ban attilar. o yuzden hwid ban oldugunu dusunuyorum. spoofer icin ne onerirsin
Oyunun AC sistemini bilmiyorum fakat sitede Forza Horizon 4 için spoofer yok.
Eğer oyun EAC ile korunuyorsa sitede var fakat Forza Horizon 4 için test edilmedi.

EAC Spoofer Konusu:
https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/

Ayrıca başka bir spoofer için hile/site ismi paylaşmak yasaktır. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...