FPS Arttırmaya yönelik programlar var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Program kullanmanı önermem youtubedaki videolar çok yararlı oluyor şahsen fps im onlar sayesinde yükseldi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk oyle program var ama kullanmanı tavsiye etmem çünkü pek guvenilmez virüs felan ondan sonra mecburi bilgisayara reset atzorunda kalacaksın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
program kullanmanı önermez kimse dostum youtube'dan detaylı kapsamlı temizleme videolarına bakabilirsin ayarları da detaylı olarak öğrenebilirsin en iyisi bu olucaktır

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
valla öyle bir program yok ama cleanmasterla falan pcyi temizle bazen işe yarıyor .

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
google amcaya optimezer yaz mor tikli bir program var onu indir progragramın ıcındekı herşeyı aç pc yenıden başlayacak sonra tamamdır başlangıçtanda işlemci çekirdeklerini hepsini seç bunun içinde youtubedan araştırma yapabilirsin 3. msi center diye uygulama üzerinden biosa girmeden ayar yapabilirsin amd ise onun içinde amd sürücülerinden yapabilirsin iyi günler

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Düzenlenmiş Windows kurarsın ve arka planda gereksiz herşeyi kapatırsın tek çözüm bu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
smart booster tarzı programlar kesinlikle kullanma extra fps ini düşürmekten başka bir şey yapmazlar.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o işler bana yalan geliyor bilgisayara ne ise o olur fps yükseltecek birşey bilmemek var ama benim içimdekileri olan şey bu

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
söz de fps arttıran 15-20 tlye satılan programlar var ama önermiyorum max 5-10 fps arttırıyor diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam genelde programlar arkada pcyi daha çok yoruyor onun yerine ekran kartı güncelleştirmesi yada oyun içi ayarlarda fps artışı yakalamak daha sağlıklı olcak interneten biraz araştırarak bu ayarları yapabilirsiniz
iyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
gamebooster diye bir program var bakabilrisin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
driver booster oyun modu etki ediyor az bir şey tavsiye ederim onun haricinde youtube videolarında fps artırıcı ayarlar var öneriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...