FPS drop yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
lolde 300 250 fbs alırken hileyi kullanmaya başlalağımdan beri neredeyse butun oyunlardan cok cıddı fbs dusmesı drop yıyorum
bende normalde 200 altına inmezken suan 80 fbs alamıyorum
pubg ıcınde geçerli.
cıhaza format atıcam bırdaha loader kurmayacğım cok iyi site güvenilir ama 80 fbs de oyun oynamak istemiyorum...
Hileyi kuracaklar bilmesini istedim.
1691944843089.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Forumun script'inde veya başka bir kendisine ait hilesinde böyle bir şey mevcut değil emin misiniz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Orada gözüken şeyler hilelerin packed olmasindan kaynaklaniyor, kodlarin guvende olmasi icin sifreliyorlar falan.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Forumun script'inde veya başka bir kendisine ait hilesinde böyle bir şey mevcut değil emin misiniz
windows defencer saten virus buluyor ben her sc veya her hangi bir hileyi acıcaksam loader acarken virüs diyor ve bı zamandan sonra cıhaz dayanmadı ılk defa mavı ekran aldım lol scde bende anlamadım ama sorun yok ben kullmayacagım artık sorun yok haddimi aştıysam kusura bakmayın

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Forumun hilelerinde virüs yok dostum başka bir yerden virüs yemiş olma ihtimalin olabilir mi?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
windows defencer saten virus buluyor ben her sc veya her hangi bir hileyi acıcaksam loader acarken virüs diyor ve bı zamandan sonra cıhaz dayanmadı ılk defa mavı ekran aldım lol scde bende anlamadım ama sorun yok ben kullmayacagım artık sorun yok haddimi aştıysam kusura bakmayın
hayir neden haddini asasin :) sadece bu forumdan indirdigin herhangi bir yazilim sebepli degil. virus konusunda bilgilenmek istersen yukaridaki mesajimda paylastigim linke tiklamani oneririm.

Ads Expert 👨‍💻
Donator
Ödüller
3
Sosyal
2 HİZMET YILI
Her coder'ın kendine göre bir şifreleme yöntemi vardır. Anti-Virüs programları bu kodlarla karşı karşıya geldiğinde tanımadığında eşleştirme yapar. Bu programın amacı seni korumaktır ve para ödersin. Bu nedenle emin olamadıklarında sistemde virüs var gibi gösterilir. FPS düşüklüğü bana kalırsa Anti-Virüs programlarınızı ve güvenlik duvarını kapatmadığınız için düşmektedir. Şahsi düşüncem :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
virüs yok hiçbirinde bende hiç fps fark etmiyo

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum zaten hile yazılımlarını anti virüs programlarını her zaman 3.parti yazılım tehdidi olarak görür bu da hile yazılımın yazılım biçimi ile alakalı
kaç yıldır bu siteden hile kullanıp ta virüs yiyen olmuş mu sor bakalım herkese

1 milyon kişinin buradan hile kullanması tesadüf değil

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kaç senedir oynuyorum ne bir şeyim çalındı ne bilgisayara bir şey oldu fps tabi ki düşecek

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
2017'den beri mh loaderi kullanıp bir sıkıntı yaşamayan ben :kappajail:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
verdiğiniz örneğe baktığımda fps düşüşü yediğiniz görünüyor bilgisayarınız yüksek düzeyde olmadığı için hileyi açtığınızda cpu ve gpu ya ek yükler binecektir. karakter draw ları ve vb. türde optimize edilebileceği kadar optimize ediyoruz ancak sisteminiz düşük ise pek bişey yapamayız. konunun virüs ile alakası yoktur. LOCK

"TEMP" dosyası ve loaderi silmeniz yeterli format atıp atmamak sizin elinizde hileyi açmadan girdiğinizde tekrar aynı fps i alacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...