FPS Gösterme Programı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler Pubg Mobile Dword Hack de Fps Gösterme Seçeneği Varya Onu Nasıl Yaparız Bi Bilgisi Olan Varmı ?
Bende Kendim Yapmak İstedim Biraz Araştırma Yaptımda İng Fln Tam İstediğimi Bulamadım
Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
Şimdiden Teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1- FRAPS: Fraps adlı programımız bu iş için en iyi biçilmiş kaftandır ve çok sadec şekilde size FPS değerini gösterir Ayrıca Fraps oyuniçi videolarını da çekmeye yarayan en meşhur kayıt programıdır.

2- MSI AfterBurner: MSI AfterBurner adlı program sayesinde hem FPS değerini görebilirken hem CPU kullanımını, GPU Kullanımını, Ram Kullanımını, VRAM Kullanımı gibi birçok detayı oyunda size gösteririr

(alıntıdır)

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sen yanlış anlamışsın beni ben yapmasını sormuştum yani kodlamayı baksana vb net de konu

Tek Rakibim Microsoft
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
visual basic dili değil de c# c++ dilinde yapabilirsin application olarak basit internetten araştırabilirsin ya da forumun arama kısmını kullanmalısın.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
visual basic dili değil de c# c++ dilinde yapabilirsin application olarak basit internetten araştırabilirsin ya da forumun arama kısmını kullanmalısın.
Krşm vb.net ilede yapilır ama kodlar nadir bulunur işin içinde d3d var.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
wolftü d3d hile yapma kodları vardı biraz değişikle işine yararlar.
Wolftü D3D Hile Kodları Bendede Var Hatta Şu Aralar Uğraşıyorum. Bana FPS Göstermesi Lazım Belki Alakası Vardır Bende Tam Bilmiyorum.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Wolftü D3D Hile Kodları Bendede Var Hatta Şu Aralar Uğraşıyorum. Bana FPS Göstermesi Lazım Belki Alakası Vardır Bende Tam Bilmiyorum.
Alakası var. Hemde cok var fps gostermesi için d3d ozelliğine sahip olmasi gerek o kodlar pek gelişmiş değil ama biraz c# dilinden arastırıp daha sonra bulduğun kodları
VB cevirip bir araya getirip birleştirip düzenliyebilirsin.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bilmediğin konulara yorum yapma !
Internette araştırırsan Fraps . Dll dosyasını bulabilirsin bu dllyi Referans olarak projene ekle ardından formda Import kodunu kullanarak aktif et.
Son olarakta Fps değişkenini labele aktar.
Mantığı budur,kolay gelsin.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
A
Asıl sen bilip bilmeden konuşma her türlü d3d içeriyor ilk önce tüm yazdığım mesajları oku sonra yaz. "O dll'nin içindeki kodlara bi bak sonra yaz."
Post automatically merged:

ve senin benle derdin ne aslanım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...