FPS için kulaklık önerisi (ASUS hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
3500
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhabalar,
fazla uzatmayacağım Bütçe 3.5-4k civarı
FPS oyunlarda oynamak için kullanıcılarından kulaklık tavsiyeleri bekliyorum.
Neden almalıyım, neresi iyi vs. vs.

Asus istemememin sebebi, ROG Fusion 500 Kullanıcısıydım.
Ses kalitesi olsun görünüşü olsun gayet hoşuma giden bir kulaklıktı, taa ki otururken dizimin üzerinden yere düşürene kadar.
Çok yüksekten düşmemesine rağmen kulaklığın kafa bandı tarafının iç kısmı paramparça oldu. İncecik bir sert plastik kullanmışlar.
Anlayacağınız düzgün ses veren, çok kaba durmayan ve sağlam olan bir kulaklık arıyorum :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hyper x cloud kullanıyorum aşırı memnunum dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hyperx Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum. Wireless olanını almanı tercih ederim. 7.1 özellikli kulaklık aramana gerek yok herkes onu övüyor ama hiçbir etkisi yok, sadece müzik dinlerken sesini 1 tık daha iyi alıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hyperx Cloud 2 den şaşma dostum fazlasıyla iyi bi kulaklık

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pioneer hdj x5 adlı kulaklığı ses kalitesi bakımından doruklara çıkarıyor, ayrıca kulağa oturur ve dışa ses vermeyen harika bir kulaklık. YouTube da deneme videosu izleyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aga alcaksan GamePower öneririm ben rahat ve güzel fiyatıda iyi ucuz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
gamepower asla onermem birisi yazmis da. cok kalitesiz bariz zaten. razer blackshark v2x onerebilirim kendim kullaniyorum. 4k butceni gordum de, g733 al gec.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kablosuz önem veriyorsan steelseries arctis 7+ önerebilirim sadece şarj bittiğinde kabloya takılı olması gerekiyor, geceleri şarjda bırakırsan gün boyu kullanırsın

Üye
2 HİZMET YILI
S.a hocam ben

Kingston HyperX Cloud II 7.1 kullanıyorum istersen araştır beğenirsen alırısın iyi kulaklk​

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Logitech G432 gayet başarılı 7.1 tek sıkıntı kablolu kablosuz arıyorsan bilemicem

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hyperin mikrafonları çok iyi cızırtı falan onları geç iyi güzel bir marka bütcene uyucak kulaklıkları oradan bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
alcaksan ve alcak varsa asla rampage almasın çok terletiyo driverler sıkıntılı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hyperx'in her modelini alabilirsin tavsiye ederim benim favorim hyperx cloud 2

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
S.a hocam ben

Kingston HyperX Cloud II 7.1 kullanıyorum istersen araştır beğenirsen alırısın iyi kulaklk​

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum. Wireless olanını almanı tercih ederim. 7.1 özellikli kulaklık aramana gerek yok herkes onu övüyor ama hiçbir etkisi yok, sadece müzik dinlerken sesini 1 tık daha iyi alıyorsun.
hyper x cloud kullanıyorum aşırı memnunum dostum
Kusura bakmayın şehir dışına çıkmıştım geç yazıyorum, Birçok Hyper cloud 2 öneren var, bu kadar iyi mi gerçekten?
Başta dediğim gibi, kulaklığın sağlam olması şart. Biraz sakar biriyim ve yere düşüreceğimden eminim.
Tekrar tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum açıkçası :)

Görünüş bakımından çok albenisi yok. Sağlamlığı ne durumda, kulaklığı elinize aldığınızda tamam bu kaliteli, sağlam dedirtiyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
logitech veya hyperx bakabilirsin hocam iyidir onlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kusura bakmayın şehir dışına çıkmıştım geç yazıyorum, Birçok Hyper cloud 2 öneren var, bu kadar iyi mi gerçekten?
Başta dediğim gibi, kulaklığın sağlam olması şart. Biraz sakar biriyim ve yere düşüreceğimden eminim.
Tekrar tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum açıkçası :)

Görünüş bakımından çok albenisi yok. Sağlamlığı ne durumda, kulaklığı elinize aldığınızda tamam bu kaliteli, sağlam dedirtiyor mu ?
portakalı soymadan içinden ne çıakr bilemezsin kardeş bence on numara bi kulaklık şatafatlı durmuyor evet ama sağlamdır ve çoğu rakibi tokatlar geçer:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...