Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çeşitli programlar var sanırım burda paylaşmak yasak diye biliyorum ama YT den arastıra bilirsin unlost tv nin kanalında pc optimizayon ayarları var bi göz at.
Kankam oyun ici ayarlarlarini iyi bilmen lazim mesela her oyunda ayni ayarlari goremezsin kimisi oyunda herşeyi duşüğe çektiğinde fps artar kimi oyunda fps dahada düşer o yüzde hangi oyun için istiyorsan ayarlari tek tek deneyip hangisinin fps arttirip dusurduğunu bulman lazim ondan sonra ekran karti ayarlarindanda ayarlamalar yapip fpsini yükseltebilirsin.
Öncelikle böyle bir konu çok yetersiz kalmış. Sorununuzu tespit etmemiz lazım. Sistem özelliklerini yazar mısın ve hangi oyunda FPS arttırmak istiyorsun?
Öncelikle driverlerini güncellemen gerekir fps artışı istiyorsan ikinci olarak ekran kartının driverini bulup siteden indir ve kur daha sonra ekran katının o oyunla ilgili optizisasyon videoları olması gerekir genel optizisasyon ayarlarına da bakabilirsin bu da yeterli olmazsa razer central kur pcye oyun boost olarak bilinir baya kalitelidir düşükte olsa bi fps yükselişi görebilirsin
dostum bahsettiğin hangi oyunlarda geçerli örnek verebilir misin ? hikaye modlu ve geniş görüş alanlı mesela rdr 2 gibi oyunlarda fps diğer oyunlara göre daha düşüktür. bahsedeceğin duruma göre değişir ki bir program ile de çok fazla fps artışı bekleme
Dostum açıklama biraz yetersiz olmuş. Belirli oyunlarda mı fps arttırmak istiyorsun. Yoksa genel olarak bilgisayarının mı çünkü her oyunun kendine göre optimizasyon ayarlqrı ve sistem gereksinimleri var