Bilgisayarını yüksek performansa ayarla belki düzeliroyunlar çok kasıyoor ve fps ortalaması 30-50 arası nasıl yükseltebilirim
hangi oyun oynadığını ve hangi sistemi kullandığını söylersen yardımcı olabilirimoyunlar çok kasıyoor ve fps ortalaması 30-50 arası nasıl yükseltebilirim
having something like this program will just increase the usage of your ram thus decrease your performance of the computer.. i suggest terminate unused app/background app that u dont exactly usingBesides, my brother, I will never see any benefit like installing a program like gamebooster so that I will increase the gps.
hangi oyun oynadığını ve hangi sistemi kullandığını söylersen yardımcı olabilirim
işlemci:Intel core TM i3-2330m [email protected] 2.20ghzhangi oyun oynadığını ve hangi sistemi kullandığını söylersen yardımcı olabilirim
3.nesil işlemci ve 4gb ram ile görsellikle ön planda olan oyunları oynarkan sıkıntı yaşarsın. ben bile 16 gb ram 4.nesil işlemci ile aralarda kasarak oynuyorum... işletim sistemin ve oynadığın oyunu belirtmemişsinişlemci:Intel core TM i3-2330m [email protected] 2.20ghz
ram:4.00 GB
sistem türü :64 bit işletim sistemi,x64 tabanlı işlemci
Pubg Lite oynuyorum sadece başka oyun yok pc de işletim sistemide windows 10 pro3.nesil işlemci ve 4gb ram ile görsellikle ön planda olan oyunları oynarkan sıkıntı yaşarsın. ben bile 16 gb ram 4.nesil işlemci ile aralarda kasarak oynuyorum... işletim sistemin ve oynadığın oyunu belirtmemişsin![]()
this free or premium?There is Driverboost application, install it, it will tell you everything that is missing on the pc, update them, fix it.