Arkadaşlar 500 - 1000 tl arası bütçem var genellikle fps oyunları oynuyorum benim için oyun oynarken kendimi oyunun içinde hissedeceğim bi kulaklık istiyorum
ne kadarlık bir bütçe gerekiyor?Biraz daha bütçe koyma şansın varmı bu fiyata bu ekonomi ile zor gibi.
kullandım fakat maalesef fps oyununda çok iş yapmıyor müzik dinlerken felan hoş ben oyundaki hazı alamadım maalesefHyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık
fiyatları biraz uçuk 900 altına bulamadımSteelseries bütçene göre al pişman etmez.
Rampage in kulaklıklarını deniyebilirsinkullandım fakat maalesef fps oyununda çok iş yapmıyor müzik dinlerken felan hoş ben oyundaki hazı alamadım maalesef
Post automatically merged:
fiyatları biraz uçuk 900 altına bulamadım
steelseriesin fiyatı uygun fakat çok ince sanki kırılıcakmış gibiKanka corsaır ca-9011 serisi gerçekten çok iyi farklı seçenekler olsun istersen HyperX Cloud II var. Kablosuz istersen(pek önermem ama fena değil) SteelSeries Arctis 1
Rampage bozdu eski rampage değil maalesefRampage in kulaklıklarını deniyebilirsin
Üstüne biraz para ekleyip Steelseries al arkadaşın dediği gibi kolay gelsin.kullandım fakat maalesef fps oyununda çok iş yapmıyor müzik dinlerken felan hoş ben oyundaki hazı alamadım maalesef
Post automatically merged:
fiyatları biraz uçuk 900 altına bulamadım
Kanka yok çok sağlam gerçekten arkadaşımda var kaç kere düşürdü sıkıntı olmadı. Ama dikkatli kullanmakta fayda varsteelseriesin fiyatı uygun fakat çok ince sanki kırılıcakmış gibi
mevcut olarak ne kullanıyorsun?Kanka yok çok sağlam gerçekten arkadaşımda var kaç kere düşürdü sıkıntı olmadı. Ama dikkatli kullanmakta fayda var
Kanka ben 1-2 yıl önce GAMEBOOSTER GHOST SHARK VIRTUAL 7.1 TİTREŞİMLİ RGB GAMING kullanıyorum çok önem vermemiştim o zamanlar. Fps oyununda inanılmaz iyi adamın adımlarını tek tek takip edersin o derece. Ama dışarı çok ses veriyormevcut olarak ne kullanıyorsun?
Fiyatı gayet uygunmuş videolarını izleyeceğimKanka ben 1-2 yıl önce GAMEBOOSTER GHOST SHARK VIRTUAL 7.1 TİTREŞİMLİ RGB GAMING kullanıyorum çok önem vermemiştim o zamanlar. Fps oyununda inanılmaz iyi adamın adımlarını tek tek takip edersin o derece. Ama dışarı çok ses veriyor
Kanka dediğim gibi dışarıya sağlam ses veriyor onu göze al. Ama oyunda ya da müzik dinlerken aboooow mükemmelFiyatı gayet uygunmuş videolarını izleyeceğim
Hocam batuflex 10 numara valla flowlar kaymak diyosunnnnKanka dediğim gibi dışarıya sağlam ses veriyor onu göze al. Ama oyunda ya da müzik dinlerken aboooow mükemmel
Kanka yeni nesil dinlemiyorum ama Neşet babanın bağlamasını yanında hissedersin öyle söyleyeyimHocam batuflex 10 numara valla flowlar kaymak diyosunnnn