Donator
Rampage phoenix smx-r22 kullanıyorum. Fiyat ve performans olarak başarılı. Öneririm
MSI clutch gm41 öneririm hocam gaming mause fiyatı 900 ile 1000 TL arasi hassasiyet mükemmel öneririm
Logitech G305 Lightspeed kullanıyorum hocam uzun zamandır perfonmansı çok iyi ele oturuyor tavsiye ederim.
Logitech G305 Lightspeed kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim mavi rengini tercih ettim ben.
çok teşekkürler önerileriniz ve deneyimleriniz için, listeme aldım sıra sıra incelemelerini izleyeceğimCorsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series CH-9313211 Öneririm Stabil Ve Güzele Benziyor
Rica ederiz hocam.çok teşekkürler önerileriniz ve deneyimleriniz için, listeme aldım sıra sıra incelemelerini izleyeceğim
sanırım lightspeedlerden bir tanesini alacağım ya baya öne çıkıyorlar. Logitech G Pro wireless hakkında bi bilgin var mıdır?g903 lightspeed kullanıyorum 1000 civarına almıştım şu an piyasası nedir bilmiyorum çok memnunum
dediğin çok doğru ama kablodan çok sıkıldım ya sürekli dolanıp duruyor valla yordu artık paraya kıyıp kablosuz bişi alacağımfps oyunları için kablosuz oyun veya kablosuz kulaklık tarzı şeyler önermiyorum her ne kadar özel oyun için üretilse de kablosuz olduğu için gecikme olabiliyor çok minicik de olsa
steelseries rival 650 olabilir mademsanırım lightspeedlerden bir tanesini alacağım ya baya öne çıkıyorlar. Logitech G Pro wireless hakkında bi bilgin var mıdır?
dediğin çok doğru ama kablodan çok sıkıldım ya sürekli dolanıp duruyor valla yordu artık paraya kıyıp kablosuz bişi alacağım
Bununda bi incelemelerine bakayım hocam bunu da öneren çok oldu, teşekkürlersteelseries rival 650 olabilir madem
Rica ederimBununda bi incelemelerine bakayım hocam bunu da öneren çok oldu, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?