FPS oyunları için kullanılması rahat klavye/fare önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
Fp istiyorsan gamepower kullanabilirsin gayet güzel marka bende klavyesi var, kulaklıkları falan piyasada bayağı ucuz kaliteli

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Razer ürünleri konusunda master yaptım neredeyse, hiç bozmadan kullandığım bir modeli olmadı. Steelseries Aerox 5 tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben gamepower warlock kullaniyorum numpad yok daha rahat hem küçük istediğin yere taşıyabilirsin

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
FPS oyunları için kullanışlı bir klavye ve fare kombinasyonu seçmek, oyun deneyiminizi iyileştirebilir. Burada önerilerim:

1. Klavye: Mechanical (mekanik) klavyeler, tuş basma süreleri daha hızlı ve daha hassas olması nedeniyle FPS oyunları için idealdir. Ayrıca, klavyenin aydınlatma özellikleri de önemlidir, çünkü gece oynarken tuşları daha kolay görebilirsiniz. Önerim: Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard.
  2. Fare: FPS oyunları için farelerde hassasiyet, hız ve doğruluk özellikleri önemlidir. Ayrıca, iyi bir FPS faresi, oyun oynarken daha rahat bir tutuş sağlayan ergonomik bir tasarıma sahip olmalıdır. Önerim: Logitech G502 HERO.
Bu öneriler, FPS oyunları için kullanabileceğiniz üst düzey klavye ve farelerdir.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam kablosuz mouse kullanma deneyimim olmadı fakat klavye olarak Dark Gk2000 kullanabilirsin. Çok memnunum.Tam bir fp ürün.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rampage çok iyi ve memnunum ben aldım dan beri 1-2 oldu maşallah birşey yok temiz kulansan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
3 yıldır asus rog gladius 2 origin kullanıyorum. Yurtta kangi arkadaşım mausemi denese gerçekten beğeniyor. Bolca da özelliği var. Tavsiye ederim. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Sıkıntı yaşamadım, kronik problem okumadım. Bir gün bozulursa yine aynısını alırım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
apedra maus öneririrm hocam klavye tercihe kalmış

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
  1. Logitech G Pro X Mechanical Gaming Keyboard ve G Pro Wireless Gaming Mouse: Logitech G Pro X Mechanical Gaming Keyboard ve G Pro Wireless Gaming Mouse, FPS oyunları için mükemmel bir kombinasyondur. Klavyenin mekanik tuşları, hızlı tepki süresi ve özelleştirilebilir aydınlatması, oyun oynarken konforlu bir deneyim sunar. Fare ise hafif ve hassas kontrolü sayesinde FPS oyunları için mükemmeldir.
  2. SteelSeries Apex Pro Mechanical Gaming Keyboard ve Rival 600 Gaming Mouse: SteelSeries Apex Pro Mechanical Gaming Keyboard ve Rival 600 Gaming Mouse, hızlı ve hassas kontrol için mükemmel bir kombinasyondur. Klavye, özelleştirilebilir tuş hissi ve aydınlatma seçenekleri sunar. Fare, hafif tasarımı ve hassas kontrolü sayesinde FPS oyunları için mükemmeldir.
  3. Razer Huntsman Elite Mechanical Gaming Keyboard ve DeathAdder V2 Gaming Mouse: Razer Huntsman Elite Mechanical Gaming Keyboard ve DeathAdder V2 Gaming Mouse, FPS oyunları için mükemmel bir kombinasyondur. Klavye, hızlı tepki süresi ve özelleştirilebilir aydınlatma seçenekleri sunar. Fare ise hafif ve hassas kontrolü sayesinde FPS oyunları için mükemmeldir.

CHATGPT Tarafından araştırılıp çıkan sonuçları seninle paylaştım ban sebebi ise uyarı sonrasında yorumumu kaldırırım..

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Logitech G Pro Wireless: Hafif, ergonomik tasarımı ve 16000 DPI çözünürlüğü ile rahat bir kullanım sunar. Ayrıca, 1ms tepki süresi, 6 programlanabilir düğme ve uzun pil ömrü gibi özellikleri ile oyun deneyiminizi daha da geliştirir.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ikiside gamepower birisi ursa birisi ogre ikiside var bende klavye alırken bence red al blue olanıda kullandım ama rahatsız ediyor bir yerden sonra.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bütçe önemli ama klavyede tkl olmasını öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...