Seçkin Üye
Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.Hocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
Fp istiyorsan gamepower kullanabilirsin gayet güzel marka bende klavyesi var, kulaklıkları falan piyasada bayağı ucuz kaliteliHocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
3000 TL bütçem var klavye mouse içinBütçe doğrultusunda yapmak en iyisidir bütçeniz nedir
FPS oyunları için kullanışlı bir klavye ve fare kombinasyonu seçmek, oyun deneyiminizi iyileştirebilir. Burada önerilerim:Hocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
rampage çok iyi ve memnunum ben aldım dan beri 1-2 oldu maşallah birşey yok temiz kulansanHocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
g300s ve rampage ürünleri güzel olabilirHocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
Hocam şu an kullandığım klavye ve mouse aşırı kötü eğer sizin bir öneriniz varsa almak isterim özellikle fare kısmında kablosuz fare bulmaya çalışıyorum ama çoğu dandik gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?