FPS Oyunları önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna ilk cs ile başlamıştım fakat o kadar çok hile geliyordu ki tamamen oyun zevkimi bozdu bende açtım ilk maçtan ban yemiştim bıraktım cs yi
diğer fps oyunlarını oynayım dedim onlarda da hile var.Hilesiz oynanacak fps oyunu yokmu arkadaşlar.Ve ya cs go da nasıl hilesiz takımlarla oynarım çünkü para veirp aldığımda bile hile denk geliyordu

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
cs de 5 yıl önce ban yemiştim açıkcası gram umrumda değil cs bütün fps oyunlarında hile var bunu bilerek oynaman lazım biraz da şans işi hile gelip gelmemesi arkadaşlarıma 10 20 maçta anca hile denk geliyor senin şansızlığında olabilir biraz :thinkie:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Cs-Go için Faceit veya Esl denedin mi? Aylık abone olursan belki hile oranı azalabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya değişirde şuan cs go ve valorant arasında çok rekabet var ama valorant daha iyi

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Valorant iyidir dostum diger oyunlara oranla :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hilesiz oyun diye birşey olamaz. en azından faceit de oyna gene hile olsa bile minimum derecede var .

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hacı CS GO yu Faceitde oyna hile yok orda oyna

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hilesiz FPS oyunu diye birşey yok aslında. Çoğu FPS oyununun hilesi var ama C.O.D Warzone dene derim.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aga valorant önermişler ama onda da çk fazla hile var hesap açmak da ücretsiz oldugu için herkes açıyor. cs go faceit dene orda yok denecek kadar az ama biraz pahalı olabilir :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
CS üzerinde hile olmaması pekte mantıklı değil istiyorsan başka bir hesapla gir aç diyeceğimde bıktıysanda mecburen prime olup oynamak zorundasın onun dışında faceit dışındada pek bir çözümü yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valorantta da hile var maalesef :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...