Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapben pek anlamıyorum buralardan ama programı da taze indirdim
Post automatically merged:
oyunun dosyalarını doğrula yaptım steamdan ve 14 eksik dosya buldu şuan 80lere falan çıktı fps
nasil?kanka sorunu halletim çözüldü teşekkür ederimn
sadece oyunla ilgili problem varmış. oyun dosyalarını doğruladıktan sonra oyuna girip grafikleri de sıfırladım pcye göre optimizasyon ettim 120 fps geçen sezon bu sezon 25gb güncelleme gelmişti 90 fps falan alıyorum şimdi bu da normal bir değer. bir de kasanın tamperli camını çıkardım kasa da nefes aldı daha iyi oldu. geçenlerde demiştin bu saatlerde oyun oynanmıyor çok ısınıyor diye tam da öyle oluyor
ubisoft gibi olmus activision sanirim, guncellemeler daha kotu yapiyor oyunusadece oyunla ilgili problem varmış. oyun dosyalarını doğruladıktan sonra oyuna girip grafikleri de sıfırladım pcye göre optimizasyon ettim 120 fps geçen sezon bu sezon 25gb güncelleme gelmişti 90 fps falan alıyorum şimdi bu da normal bir değer. bir de kasanın tamperli camını çıkardım kasa da nefes aldı daha iyi oldu. geçenlerde demiştin bu saatlerde oyun oynanmıyor çok ısınıyor diye tam da öyle oluyor
after burner ile overclock yapabilirsin aslında 12gb ekran kartındaki overclock hiç bir problem yapmaz bencesadece oyunla ilgili problem varmış. oyun dosyalarını doğruladıktan sonra oyuna girip grafikleri de sıfırladım pcye göre optimizasyon ettim 120 fps geçen sezon bu sezon 25gb güncelleme gelmişti 90 fps falan alıyorum şimdi bu da normal bir değer. bir de kasanın tamperli camını çıkardım kasa da nefes aldı daha iyi oldu. geçenlerde demiştin bu saatlerde oyun oynanmıyor çok ısınıyor diye tam da öyle oluyor
sadece oyunla ilgili problem varmış. oyun dosyalarını doğruladıktan sonra oyuna girip grafikleri de sıfırladım pcye göre optimizasyon ettim 120 fps geçen sezon bu sezon 25gb güncelleme gelmişti 90 fps falan alıyorum şimdi bu da normal bir değer. bir de kasanın tamperli camını çıkardım kasa da nefes aldı daha iyi oldu. geçenlerde demiştin bu saatlerde oyun oynanmıyor çok ısınıyor diye tam da öyle oluyor
bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü kısaca tarif eder misinafter burner ile overclock yapabilirsin aslında 12gb ekran kartındaki overclock hiç bir problem yapmaz bence
bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü kısaca tarif eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?