suna bakip oyun ici degerleri atar misin? oyun yillar boyunca guncelleme aldigi icin de fps'in dusmus olabilir. 40a degil tabii ancak yillar once aldiginla ayni olmamasi normal yani.
normalin üstnde bir grafikle oyun oynuyorsun biraz ekran kartı kullanımını 5gb gibi bir pozisyona düşürmen gerekliBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap@By Legend crazy
16 gb ram takılı aslında ben mi kullandıramıyorum ? nasıl yaparımnormalin üstnde bir grafikle oyun oynuyorsun biraz ekran kartı kullanımını 5gb gibi bir pozisyona düşürmen gerekli
5gb gpu kullanıyorsa 8gb ram kullanımın olması gerekli arada bir grafik dengesizliği var ram kullanımı aşırı fazla
16 gb da drop yaşarsın zaten ram kullanımını 8gb dan az bir seviyeye düşürmen gerekli rdr2 gibi bir oyunda olsa bir gaming bilgisayar orta ayarlarda en az 8gb ram kullanır senin ram kullanımın 10 gb üstüne çıkmış 12gb'da dayanacak neredeyse pc'ye hiç soluk aldırmıyorsun herhalde16 gb ram takılı aslında ben mi kullandıramıyorum ? nasıl yaparım
bunu nasıl düzeltirim peki16 gb da drop yaşarsın zaten ram kullanımını 8gb dan az bir seviyeye düşürmen gerekli rdr2 gibi bir oyunda olsa bir gaming bilgisayar orta ayarlarda en az 8gb ram kullanır senin ram kullanımın 10 gb üstüne çıkmış 12gb'da dayanacak neredeyse pc'ye hiç soluk aldırmıyorsun herhalde
bir de şu var en yüksek grafik ile en düşük grafik arasında fps artışı yaşamıyorum sabit kalıyor bence bu oyunla ilgili bir durum değil ama diğer oyunlarda yapmıyor çünkü bu oynadığım oyun çok büyük. ama dediğim gibi fps oranında artış yada azalış yok16 gb da drop yaşarsın zaten ram kullanımını 8gb dan az bir seviyeye düşürmen gerekli rdr2 gibi bir oyunda olsa bir gaming bilgisayar orta ayarlarda en az 8gb ram kullanır senin ram kullanımın 10 gb üstüne çıkmış 12gb'da dayanacak neredeyse pc'ye hiç soluk aldırmıyorsun herhalde
dostum senin pc donanımın biraz uyumsuz gibi geldi bana amd ryzen işlemci üzerine ASUS PRİME A320M-C R2.0 anakart sıkıntı yapabilirbir de şu var en yüksek grafik ile en düşük grafik arasında fps artışı yaşamıyorum sabit kalıyor bence bu oyunla ilgili bir durum değil ama diğer oyunlarda yapmıyor çünkü bu oynadığım oyun çok büyük. ama dediğim gibi fps oranında artış yada azalış yok
kanka pcyi alalı 5 ay bile olmadı ve bugüne kadar kesinlikle böyle bir sorun yaşamadım hazır sistem almıştım pc hocasındandostum senin pc donanımın biraz uyumsuz gibi geldi bana amd ryzen işlemci üzerine ASUS PRİME A320M-C R2.0 anakart sıkıntı yapabilir
şuan ki senin pc donanımım bu değil mi
anakart seçimi yaptığımızda donanım uyumsuzluk hatası veriyor daha ram seçimi yapıp uyumluluk kontrol testi yapmadım bile
Ekli dosyayı görüntüle 95494