FPS sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
görev yöneticisinden gereksiz şeyleri kapatabilirsin, diskteki gereksiz şeyleri silebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
normalin üstnde bir grafikle oyun oynuyorsun biraz ekran kartı kullanımını 5gb gibi bir pozisyona düşürmen gerekli
5gb gpu kullanıyorsa 8gb ram kullanımın olması gerekli arada bir grafik dengesizliği var ram kullanımı aşırı fazla
16 gb ram takılı aslında ben mi kullandıramıyorum ? nasıl yaparım

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
16 gb ram takılı aslında ben mi kullandıramıyorum ? nasıl yaparım
16 gb da drop yaşarsın zaten ram kullanımını 8gb dan az bir seviyeye düşürmen gerekli rdr2 gibi bir oyunda olsa bir gaming bilgisayar orta ayarlarda en az 8gb ram kullanır senin ram kullanımın 10 gb üstüne çıkmış 12gb'da dayanacak neredeyse pc'ye hiç soluk aldırmıyorsun herhalde

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
16 gb da drop yaşarsın zaten ram kullanımını 8gb dan az bir seviyeye düşürmen gerekli rdr2 gibi bir oyunda olsa bir gaming bilgisayar orta ayarlarda en az 8gb ram kullanır senin ram kullanımın 10 gb üstüne çıkmış 12gb'da dayanacak neredeyse pc'ye hiç soluk aldırmıyorsun herhalde
bunu nasıl düzeltirim peki

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sana önerim ilk format atman duzelmezse macunlarını bı kontrol edebılırsın belkı cok ısınmıstır ondan tam performans alamıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam intel işlemciler için throttlestop diye bir program var, cpu yu sabitliyor böylelikle ani düşüşler olmuyor işlemcide. FPS dropları da hiç yaşatmıyor, FPS droplar genelde cpu hızından kaynaklı oluyor. AMD işlemcilerde böyle bir program var mı emin değilim ama bunu bir araştır istersen. Benim sorunumu çözmüştü

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aga sistem özelliklerinden ram verebilirsin bilgisiyara ve gelişmişten performansı en iyi performans için ayalayabilirsin masüstündekiş klasörleri azaltabilirsin

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bir de şu var en yüksek grafik ile en düşük grafik arasında fps artışı yaşamıyorum sabit kalıyor bence bu oyunla ilgili bir durum değil ama diğer oyunlarda yapmıyor çünkü bu oynadığım oyun çok büyük. ama dediğim gibi fps oranında artış yada azalış yok

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bir de şu var en yüksek grafik ile en düşük grafik arasında fps artışı yaşamıyorum sabit kalıyor bence bu oyunla ilgili bir durum değil ama diğer oyunlarda yapmıyor çünkü bu oynadığım oyun çok büyük. ama dediğim gibi fps oranında artış yada azalış yok
dostum senin pc donanımın biraz uyumsuz gibi geldi bana amd ryzen işlemci üzerine ASUS PRİME A320M-C R2.0 anakart sıkıntı yapabilir
şuan ki senin pc donanımım bu değil mi
anakart seçimi yaptığımızda donanım uyumsuzluk hatası veriyor daha ram seçimi yapıp uyumluluk kontrol testi yapmadım bile
Ekran Alıntısıdda.PNG

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam virüs veya sizden habersiz bilgisayarınızda mining uygulaması kurulmuş olabilir isterseniz bir antivirüs uygulaması ile halletmeyi deneyin

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum senin pc donanımın biraz uyumsuz gibi geldi bana amd ryzen işlemci üzerine ASUS PRİME A320M-C R2.0 anakart sıkıntı yapabilir
şuan ki senin pc donanımım bu değil mi
anakart seçimi yaptığımızda donanım uyumsuzluk hatası veriyor daha ram seçimi yapıp uyumluluk kontrol testi yapmadım bile
Ekli dosyayı görüntüle 95494
kanka pcyi alalı 5 ay bile olmadı ve bugüne kadar kesinlikle böyle bir sorun yaşamadım hazır sistem almıştım pc hocasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...