(Freedos) fiyata değer mi?(4000TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
4000 tl den azada daha iyisini bulabilirsin freedos olması cok önemli degil

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Turbox almayın, aldırmayın! Güzel bir apu sistem öneriyorum. Çoğu oyunu minimum30 FPS'te oynatabiliyor çift kanal RAM ile. Valorant, LoL, CS:GO gibi oyunları +100 FPS oynatır.
Post automatically merged:

Şöyle bir sistem topladım, HDD yok. Yani ayrıca HDD veya SSD bağlaman lazım. Şu haliyle sadece işlemci, ekran kartı, PSU, ana kart, 8GB ram, Kasa, İşlemci soğutucusu şeklinde gelecek. Aynı linkten sipariş verirken en alttan birleştirme hizmeti verirsen 1 TL ücret ile donanımı kasaya birleştirip gönderirler. bence 200 TL 200 GB ssd var biraz daha para biriktir onuda ekleyip o şekilde al.

Yalnız donanım bilen birine danış parçalar uyumlumu diye, işin erbabı değilim en iyisini yapmaya çalıştım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekran kartı gameplay test;

Not: Öneri sonucu oluşabilecek her hangi bir konuda hiç bir sorumluluk üstlenmiyorum. Öneri yardım amaçlıdır, öneri sonucu yaşanabilecek maddi ve manevi tüm zararlar kendi özgür ve hür iradesiyle satın alım yapan tarafı ilgilendirir.

Not2: Kasanın ekran kartını belirtirsen belkide iyi bir kasadır, modeli söylemen lazım. Herkesi dinleme herkes çok biliyor, kediler uzanamayağı ciğere hep pis derler. Neredeyse kisme yapıcı davranmıyor, satın almadan önce biraz bekle.
Dostum bu sistem BENCE alınmaz. Bunun yerine çift kanal RAM'li bir APU sistem alsa daha iyi olur. 2200G bile RX 550 gücünde. Arkadaş illa ekran kartlı sistem alacağım diyorsa RX 550 alınabilir ama itopyadaki fiyat çok uçuk 1.5K'ya falan bulabilme ihtimali var. Yine dediğim gibi 2200G hem RX 550 gücünde, hem de çok ucuz RX 550'ye göre(R3 2200G 869 TL, RX 550 1500-2000 TL arası). Ayrı olarak bu attığın sistemin işlemcisi, anakartı ve PSU'su çok düşük.

Son düzenleme:
The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
be aware of it! get new one with other store or site !

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aşırı kötü kanka sakın alama derim

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
birkaç ay oynarsın sonra bir bakmışsın minecraft açılmıyor

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Bir çok arkadaş demiş daha iyisini alırsın diye. Evet bende katılıyorum kral paranı boşa harcama daha iyilerini alabilirsin.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
4000 TL ye değmez kardeşim. Bence fikrini değiştir daha uygun fiyata daha iyilerini bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk işlemci eski nesil onu geçtim dediğin gibi freedos sistem ve bu piyasada kolay deyil bilgisayar toplamak ben biraz beklemeni ve para biriiktirmeni tavsye ederim

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu bilgisayara bu para değmez alma oyun açmaz bu.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sadece para israfı olur istediğin oyunları bazılarını oynamayı bırak açmaz bile açanlarıda istediğin gibi oynatmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...