- Yasaklandı
Banlı Üye
4000 tl den azada daha iyisini bulabilirsin freedos olması cok önemli degil
Dostum bu sistem BENCE alınmaz. Bunun yerine çift kanal RAM'li bir APU sistem alsa daha iyi olur. 2200G bile RX 550 gücünde. Arkadaş illa ekran kartlı sistem alacağım diyorsa RX 550 alınabilir ama itopyadaki fiyat çok uçuk 1.5K'ya falan bulabilme ihtimali var. Yine dediğim gibi 2200G hem RX 550 gücünde, hem de çok ucuz RX 550'ye göre(R3 2200G 869 TL, RX 550 1500-2000 TL arası). Ayrı olarak bu attığın sistemin işlemcisi, anakartı ve PSU'su çok düşük.Şöyle bir sistem topladım, HDD yok. Yani ayrıca HDD veya SSD bağlaman lazım. Şu haliyle sadece işlemci, ekran kartı, PSU, ana kart, 8GB ram, Kasa, İşlemci soğutucusu şeklinde gelecek. Aynı linkten sipariş verirken en alttan birleştirme hizmeti verirsen 1 TL ücret ile donanımı kasaya birleştirip gönderirler. bence 200 TL 200 GB ssd var biraz daha para biriktir onuda ekleyip o şekilde al.
Yalnız donanım bilen birine danış parçalar uyumlumu diye, işin erbabı değilim en iyisini yapmaya çalıştım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekran kartı gameplay test;
Not: Öneri sonucu oluşabilecek her hangi bir konuda hiç bir sorumluluk üstlenmiyorum. Öneri yardım amaçlıdır, öneri sonucu yaşanabilecek maddi ve manevi tüm zararlar kendi özgür ve hür iradesiyle satın alım yapan tarafı ilgilendirir.
Not2: Kasanın ekran kartını belirtirsen belkide iyi bir kasadır, modeli söylemen lazım. Herkesi dinleme herkes çok biliyor, kediler uzanamayağı ciğere hep pis derler. Neredeyse kisme yapıcı davranmıyor, satın almadan önce biraz bekle.