Fresh hesap ban dalgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum LoL de 1 haftadır fresh hesaplara baya bi yaptırım uygulanıyor sanırım kendimden örnek vermem gerekirse 1 haftada 6 tane hesabım ban yedi 2 maç atıyorum 3. maç sonu hesabım ban yiyor önerebileceğiniz bi şey var mı fresh almaktan başka yapabileceğim bi şey yok 30 levele kadar elle kasmaya çok üşeniyorum ve yedek hesabım da yok bu ban dalgasından kaçabilmenin bi yolu var mı önerilerinizi bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sc açmışsındır veya hesabına başkası girip o açmıştır

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bot ile kasılmış hesaplar ban yiyor dostum yeni geldi bu olay hesap satışını engellemek için

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yapacak bir şey yok hocam ya elle kasacaksın ya da internetten handmade kasımı bir hesap bulacaksın

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
sc den yiceğini sanmıyolar fresh hesap almıyanlar bile artık ban yiyo bot hesaplara ayrı bi guard oluşturmuşlar yeni yamada

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Güvenilir sitelerden handmade hesaplar alacaksın hocam. Bende 30 levela kadar kasmaya üşeniyorum. En mantıklısı o

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc açmasanızda botted hesaplarınız uçar arklar. sadece bottedları vuruyorlar şuan

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunun kurtuluşu yok kanka bot hesapları kafaya taktı riot her türlü yiyor bu sıra. Elle kasılmış hesap alacaksın ucuzuda bulunuyor zaten bi kere ver fazla ver onu oyna ben 51 level aldım aylardır kullanıyorum sc falan ban yok.

Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
normal fresh olmayan hesap satın alabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bazı arkadaslar yorum kasmak için sc ye laf bulmuslar ama alakası yok. bot ile kasılan hesaplar fazla reportdan veya ban wave yüzünden ban yiyor. tercihim 50 100 tl verip insan ile kasılmış hesap almak. yaklaşık 7 aydır sc kullanıyorum ban yemedim scden.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şuanki tüm fresh hesaplar ban yiyor kaçmak gibi bi mantık yok xp takviyesi al 5-6 günde kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sc açmışsındır veya hesabına başkası girip o açmıştır
sc açmadım dostum nasıl bi mantık oyundan bihabersin sanırım?
Post automatically merged:

hocam taze hesap yepyeni sıfır km araba almış gibi hesap alıyosun ilk sürüşünü gerçekleştiren sensin öyle diyim sana
Post automatically merged:

Bunun kurtuluşu yok kanka bot hesapları kafaya taktı riot her türlü yiyor bu sıra. Elle kasılmış hesap alacaksın ucuzuda bulunuyor zaten bi kere ver fazla ver onu oyna ben 51 level aldım aylardır kullanıyorum sc falan ban yok.
önerebileceğiniz site var mı hocam

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yapacak bir şey yok tek çare 30 levele çar kasmak veya yüksek levelli hesap satın almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...