Friendzoneda olunan birisinin yaklaşan doğum gününe karşı ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evde romantik bir yemek yiyin,sonra romatik bir gezi rotası hazırlayın, sonra güzel bir yerde kamp yapın . iyi günler

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
normal hediyeni al ve sadece arkadaşca kutla daha ile gitmeye çalışma rahatsız olur karşındaki bence tabi

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir kafeye gidin hiç bişeyden haberiniz yokmuş gibi o gün gidin sana önemli bişey söylemem gerek diyin kendi metninizi hazırlayıp konuya girin kişi şahıs nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için yorum yapamıcam bu konuda ama bunu yaparak bir adım atmış olucaksınız friendzone etkisi adı altından çıkabilecek bir tavsiyedir denendi onaylandı. ama halen varmı desen aldattığı için kişilik sorunu olduğunu düşündüm ve uzaklaştım

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hiç bir şey yapmasına gerek yok bence böyle bir durumda sade bir mesaj veya yüz yüze doğum günün kutlu olsun denilse yeter...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hiç bir şey yapmasına gerek yok bence böyle bir durumda sade bir mesaj veya yüz yüze doğum günün kutlu olsun denilse yeter...
Kutlamasın arkadaş neden kutlayacak madem friendzone'da olduğu birisiyse yüz bile vermesin ne gerek var

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kutlamasın arkadaş neden kutlayacak madem friendzone'da olduğu birisiyse yüz bile vermesin ne gerek var
Ama bunun ki üst düzey knk kız biliyor kendisinden hoşlanıldığı halen devam ediyor demek ki kız da bir yol arıyor ama bu yüz vermeyince pek bir şey yapamıyor ben bunu anladım diğer forumda tam açıklamış bu friendzone olayını kızla kamp mı yapmamış gezmemiş mi neler neler kız sadece açılması bekliyor kaybetmek istemediği içinde friend gibi takılıyor benim anladığım bu.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Abi o zaman neyi saklıyorlar utanılacak bir şey mi var ortada açılınca ne oluyor max reddeder reddetse bile dünya da kaç milyar kadın nüfusu var elbet başkası da çıkar insanın karşısına kafa dengi birisi bu kadar bu tarz olayları büyütmemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
  1. Doğum gününü kutlamak için basit bir mesaj gönderin: Arkadaşınıza bir doğum günü mesajı göndermek, onun için özel olduğunu hissetmesine yardımcı olabilir. Basit ve samimi bir mesaj, arkadaşınızı mutlu edebilir ve aranızdaki dostluğu güçlendirebilir.
  2. Bir hediye vermek: Arkadaşınıza bir hediye vermek, onun için özel bir şey yaptığınızı gösterir. Ancak, hediye seçiminde özenli olun ve onun size karşı hislerini açıkça belli etmeyin.
  3. Plan yapın: Arkadaşınızın doğum günü için özel bir plan yaparak, birlikte keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayabilirsiniz. Ancak, planlarınızı sadece arkadaşça bir aktiviteyle sınırlı tutun ve romantik bir aktivite önermeyin.
  4. Sosyal medyada kutlama yapın: Sosyal medya platformlarından birinde, arkadaşınızın doğum gününü kutlayan bir mesaj veya paylaşım yapabilirsiniz. Bu, onun için özel bir şey olduğunu gösterir ve diğer arkadaşlarınızın da doğum gününü kutlamasına olanak tanır.
Özetle, arkadaşınızın doğum gününü kutlamak için basit ve samimi bir şey yapabilirsiniz. Ancak, onun size karşı romantik hisleri olmadığını anlamak önemlidir ve onun hislerine saygı göstermeniz gerekir.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valla senin gibi düşünüyorum da işte kaybetme korkusu mu artık yoksa reddedilme korkusu idk Darth Vader olayına dönüyor bazı kişilerin ilişki olayları XD

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hiç gerek yok böyle şeylere tamamen kendini üzersin uzaklaştır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk kutlama bence friendzone yediysen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Onu manzaralı bir yere götürün, unutulmaz bir gün için ona eşlik edin ve akşam onunla yemek yiyin.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Doğum günü için onları en sevdikleri restorana çıkarmak veya gerçekten onları tanıdığınızı gösteren bir hediye almak gibi düşünceli bir sürpriz planlamayı deneyebilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
doğum gununde açılıp arkdalıgını bitirelbirlsin ve ya iyi giderse birlikte olup mutlu olrusnuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çorapları, tıraş köpüğünü ve AHAHAHHA'NIN tıraş bıçağını ver

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Açıl gitsin dostum fazla yazmaya gerek yok kabul ederse kazanmıştır reddederse o kaybetmiştir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyin: Eğer yakın arkadaşları veya ortak arkadaşlarınız varsa, sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Onun hoşlandığı bir mekanda veya evde bir parti organize ederek, sevdikleriyle birlikte özel bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ghost mode daha çok yararlı olur hatta dgko yaz geç

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
makyaj malzemesi al git yüzünü boya güzelleş de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...