hiç bir şey yapmasına gerek yok bence böyle bir durumda sade bir mesaj veya yüz yüze doğum günün kutlu olsun denilse yeter...Friendzone'dasın bir de öyle mi yani bilemiyorum bu kadar ilgiyi hak ediyor mu kutlamaman senin için daha iyi olacaktır bu devirde vur süründür öldür toksikle mantıksızlığı işlediği için her ilişki tarzında faydasını görürsün böyle yaparsan diye düşünüyorum
Kutlamasın arkadaş neden kutlayacak madem friendzone'da olduğu birisiyse yüz bile vermesin ne gerek varhiç bir şey yapmasına gerek yok bence böyle bir durumda sade bir mesaj veya yüz yüze doğum günün kutlu olsun denilse yeter...
Ama bunun ki üst düzey knk kız biliyor kendisinden hoşlanıldığı halen devam ediyor demek ki kız da bir yol arıyor ama bu yüz vermeyince pek bir şey yapamıyor ben bunu anladım diğer forumda tam açıklamış bu friendzone olayını kızla kamp mı yapmamış gezmemiş miKutlamasın arkadaş neden kutlayacak madem friendzone'da olduğu birisiyse yüz bile vermesin ne gerek var
Abi o zaman neyi saklıyorlar utanılacak bir şey mi var ortada açılınca ne oluyor max reddeder reddetse bile dünya da kaç milyar kadın nüfusu var elbet başkası da çıkar insanın karşısına kafa dengi birisi bu kadar bu tarz olayları büyütmemek lazımAma bunun ki üst düzey knk kız biliyor kendisinden hoşlanıldığı halen devam ediyor demek ki kız da bir yol arıyor ama bu yüz vermeyince pek bir şey yapamıyor ben bunu anladım diğer forumda tam açıklamış bu friendzone olayını kızla kamp mı yapmamış gezmemiş mineler neler kız sadece açılması bekliyor kaybetmek istemediği içinde friend gibi takılıyor benim anladığım bu.
valla senin gibi düşünüyorum da işte kaybetme korkusu mu artık yoksa reddedilme korkusu idk Darth Vader olayına dönüyor bazı kişilerin ilişki olayları XDAbi o zaman neyi saklıyorlar utanılacak bir şey mi var ortada açılınca ne oluyor max reddeder reddetse bile dünya da kaç milyar kadın nüfusu var elbet başkası da çıkar insanın karşısına kafa dengi birisi bu kadar bu tarz olayları büyütmemek lazım