- Yasaklandı
-
Aslında kodlama olarak türkiye kısmında memoryhackers çok müsait bir yer ama halkımızın halinhazırda emeğe saygısının olmadığını üzülerek görüyoruz unkowncheart elitepvp hackersforum gibi yerlerde varsa yeterince ingilizcesi yardım fikir alabılır ordan. Yeterince bu işten anlayan kışıler var burda lakın her zaman aktif olup cevap verememekteler.Neresi orası mesela ?
usta eline sağlık VB.Net açısından senin yaptığın projeler herkese bin basar kusura bakmasınlar. Zulu hilesi icinde bir arkadas vb ile zulu mu yapilir demis ama demez olaymis. Anlatmaya Gerek YOK Goruyoruz! Basarilar
güzel olmuş ne zaman paylaşırsın
üstad bir konu hakkında yardımına ıhtıyacım var . yardım edebılır mısın acaba injecktor hakkında ?
chat sistemi eklersen çok güzel olur öyle yayınla efso olurşimdiden teşekkürler
@Shitric Ne Zamana Çıkar Hwıd Chat Sistemini Merak Ettim: D
@Shitric Ondan Değil Chat Sistemi Ben Yaparım Ama Ben Hwid Sistemi İle Nasıl Oluyo Onu Merak Ettim: D
@Shitric Kodlama Mantığı Sen Hep Hwid Yapıyon En İyisi İşte
Yeni bir Loader projesiyle uğraşıyorum. Tasarım/Çalışma mantığı aşağıdaki resimde göründüğü gibi işlemektedir. Ayrıca özellikler de resmin bir karesinde gösterilmektedir.
Şunu da eklesen iyi olur aslında dediğiniz özellikler varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.
Yeni bir Loader projesiyle uğraşıyorum. Tasarım/Çalışma mantığı aşağıdaki resimde göründüğü gibi işlemektedir. Ayrıca özellikler de resmin bir karesinde gösterilmektedir.
Şunu da eklesen iyi olur aslında dediğiniz özellikler varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.
İyi günler dostum. Bir proje isteğim var. Benimle iletişime geçer misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?