Frisby Loader Preview

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Neresi orası mesela ?
Aslında kodlama olarak türkiye kısmında memoryhackers çok müsait bir yer ama halkımızın halinhazırda emeğe saygısının olmadığını üzülerek görüyoruz unkowncheart elitepvp hackersforum gibi yerlerde varsa yeterince ingilizcesi yardım fikir alabılır ordan. Yeterince bu işten anlayan kışıler var burda lakın her zaman aktif olup cevap verememekteler.

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
usta eline sağlık VB.Net açısından senin yaptığın projeler herkese bin basar kusura bakmasınlar. Zulu hilesi icinde bir arkadas vb ile zulu mu yapilir demis ama demez olaymis. Anlatmaya Gerek YOK Goruyoruz! Basarilar;)

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
usta eline sağlık VB.Net açısından senin yaptığın projeler herkese bin basar kusura bakmasınlar. Zulu hilesi icinde bir arkadas vb ile zulu mu yapilir demis ama demez olaymis. Anlatmaya Gerek YOK Goruyoruz! Basarilar;)

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, teşekkürler mesajın için.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güzel olmuş ne zaman paylaşırsın

Üye
7 HİZMET YILI
chat sistemi eklersen çok güzel olur öyle yayınla efso olur :D şimdiden teşekkürler

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
+Güncel

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@Shitric Ondan Değil Chat Sistemi Ben Yaparım Ama Ben Hwid Sistemi İle Nasıl Oluyo Onu Merak Ettim: D

HWID Chat sistemi dediğin zaman normal sistemden çok bir farkı yok. Tek değişen yönü, kullanıcı adının yanında HWID adresini de görebiliyorsun. Nesini merak ettin anlamadım?

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@Shitric Kodlama Mantığı Sen Hep Hwid Yapıyon En İyisi İşte :D

Çünkü HWID sistemlerde kullanıcı kontrolü daha kapsamlı. En basit örneği kullanıcı yasaklama. HWID ban atmazsan eğer aynı bilgisayardan onlarca hesap açılabiliyor, hadi spam yapmayı geçtim açılan boş hesaplar veritabanını da şişiriyor. Bunun önüne geçmek için mecbur kullanacaksın :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yeni bir Loader projesiyle uğraşıyorum. Tasarım/Çalışma mantığı aşağıdaki resimde göründüğü gibi işlemektedir. Ayrıca özellikler de resmin bir karesinde gösterilmektedir.
Şunu da eklesen iyi olur aslında dediğiniz özellikler varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.

İyi günler dostum. Bir proje isteğim var. Benimle iletişime geçer misin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni bir Loader projesiyle uğraşıyorum. Tasarım/Çalışma mantığı aşağıdaki resimde göründüğü gibi işlemektedir. Ayrıca özellikler de resmin bir karesinde gösterilmektedir.
Şunu da eklesen iyi olur aslında dediğiniz özellikler varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.

karderş yasaklama (Banlama) süreli hale yapablirsen seviniriz olabiliyorsa eğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...