Kendi SSH hesabını oluşturamadıysan ben sana oluşturup verebilirim, eğer yine olmazsa başka SSH siteleri paylaşacağım.kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor !
yok wifi bağlanıyorum ama ssh sorunluKendi SSH hesabını oluşturamadıysan ben sana oluşturup verebilirim, eğer yine olmazsa başka SSH siteleri paylaşacağım.
Bu arada doğru şeyden bahsediyorum değil mi Wi-Fi şifresinden bahsetmiyoruz?
Kardeşim net yavaş ve çoğu siteye girmiyor
Alpmen, SSH hesabına giriş yaptın mı programdan, ya da giriş yaptıktan sonra bağlandın mı programaAga İyide Sitelere Girmiyor Sıkıntı O
denedim ama bağlanmıyor.Alpmen, SSH hesabına giriş yaptın mı programdan, ya da giriş yaptıktan sonra bağlandın mı programa
@Roux SSH hesabı onun için gerekli, eğer oluşturamadıysan ya da giriş yapmadıysan PM yolu ile ulaş bana
Post automatically merged:
Konu Editlendi.
Editleyip yeni program ve yeni ayar dosyası paylaştım VirusTotal'i ile birlikte, bir de böyle dene bakalımdenedim ama bağlanmıyor.
Sağol denicemEditleyip yeni program ve yeni ayar dosyası paylaştım VirusTotal'i ile birlikte, bir de böyle dene bakalım
Yeni SSH sitesi paylaştım daha kısa süreli ama daha hızlı.
Okulun WiFi'ı ile dene bu arada evdeki İnternet ile çalışmayabilirSağol denicem
Şuanda denedim evde çalışıyor da ya bişey sorcam bu okulun wifisine bağlandığımda bağlı ama internet yok diyor sorun olur muOkulun WiFi'ı ile dene bu arada evdeki İnternet ile çalışmayabilir
Bazen İnternet yok diyip çalışıyor, ben mezun oldum ama kardeşim istedi onun telefonuna yaptım çalıştı öyleŞuanda denedim evde çalışıyor da ya bişey sorcam bu okulun wifisine bağlandığımda bağlı ama internet yok diyor sorun olur mu
SağolBazen İnternet yok diyip çalışıyor, ben mezun oldum ama kardeşim istedi onun telefonuna yaptım çalıştı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?