Bitexen referans linkiyle kayıt olana 120 tl değerinde coin veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhabalar sivassporun forma sponsorluğunu alan ve reklamlarında Balotelli ve HalukLevent gibi ünlüleri oynatan türk kripto firması bitexen referans linkiyle kayıt olup hesabını onaylatana 20 adet kendi coininden veriyor aynı tutarda coini referans linkinin sahibine de yatırıyor. Bu coinlerin bir tanesi 6 lira değerinde şu anda toplam 120 lira ediyor. size aşağıda a'dan z'ye herşeyi anlatıp kayıt nasıl olunur ve nasıl hesap onaylanır nasıl para çekilir adım adım anlattım.Referans linkimi kullanarak kaydolana +30 tl de kendim gönderip totalde 150 liraya tamamlayacağım.Bu arkadaşlar daha sonra bana özelden e postalarının ilk 2 harflerini ve banka hesap bilgilerini atarlarsa dönüş yapıp banka hesaplarına gönderim sağlarım.Referans linkimi kullanarak kaydolan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Referans linkim :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Refsiz link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.Arkadaşlar öncelikle yukarıdaki referans linkine tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştiriyoruz ve daha sonra e-posta adresimize gelen onay linkini onaylayıp aşağıdaki resimde de gösterdiğim üzere en üstteki bitexen uygulamasını indiriyoruz.
WhatsApp Image 2022-08-19 at 23.57.55.jpeg

2.İndirdikten sonra uygulamaya giriş yapıyoruz uygulamaya girişte yine e-posta onayı isteyebilir.Giriş yaptıktan sonra sağ üstteki ayarlara basıyoruz.
WhatsApp Image 2022-08-20 at 00.00.50.jpeg

3.Daha sonra sağ üstte hesabınızı onaylatın yazan yere basıyorsunuz ben hesabımı onaylattığım için böyle yazıyor.

WhatsApp Image 2022-08-20 at 02.28.03.jpeg

4. Daha sonra aşağıdaki gibi bir ekran sizi karşılayacak sırasıyla kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını ardından da e devletten alacağını ikametgah belgesini yüklüyoruz.(Bazen 5 dk da da onaylanabiliyor bazen 1 günü de bulabiliyor ama adım adım herşeyin bildirimini uygulama gönderiyor telefonumuzun ana ekranına)

WhatsApp Image 2022-08-20 at 01.32.10 (1).jpeg

5..Hesabımız onaylandıktan sonra 20 btxn coin hesabımıza yatırılıyor daha sonra bunun çekimini yapabilmek için 1 lira gibi bir meblağ yatırımı yapıyoruz anında hesaba geçiyor try yatırım sekmesinde yeterince açıklayıcı bir yatırım yolu var ancak bazı bankalar yok onlar içinde fast yöntemiyle orda listelenen bankalardan birini seçip açıklamaya da SL ile başlayan bitexen kullanıcı
numaramızı kopyalamayı unutmuyoruz. Daha sonra yatırımımız bitexen hesabını geçtiğinde aşağıda da belirttiğim yerden coinimizi tl ye çeviriyoruz.
WhatsApp Image 2022-08-20 at 00.03.45 (1).jpeg

6.Çevirdikten sonra aşağıda daire içine aldığım yerden çekim emri vereceğiz..Daha sonra açılan ekranda ibanımızı yazıp çekim emri veriyoruz ve sms onayını da verdikten sonra en geç 5 dk ya para hesabımıza yatıyor.Bende bu yatan 120 lirayı size 150 tlye tamamlamak için 30 lira daha gönderiyorum.Ancak referans linkimle kaydolan arkadaşlarım yukarıda da belirttiğim üzere bana özelden kayıt olurken kullandıkları mail adreslerinin ilk 2 harflerini mutlaka atsınlar.Ona göre bende yatırımlarını sağlayayım.Şimdiden teşekkür eder,İyi akşamlar dilerim mh ailesi.

WhatsApp Image 2022-08-20 at 00.06.57.jpeg

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bugün bunu paylaşan 3 . yada 4. kişisin galiba :brainfree:. ama sağolasın .

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar kimlik bilgilerinizi vermenizi tavsiye etmem!

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bugün bunu paylaşan 3 . yada 4. kişisin galiba :brainfree:. ama sağolasın .
valla kankam görmedim forumda başkasının paylaştığını bizimki de bir köşede dursun elbet birilerinin işine yarar
Post automatically merged:

arkadaşlar kimlik bilgilerinizi vermenizi tavsiye etmem!
şu an herkesin kimlik bilgileri elden ele dolaşıyor zaten bu kadar kasma kardeşim kendini emin ol senin kimliğinde birilerinin elindedir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kapandı çünkü açılan konuları o yüzden görmemişsindir :brainfree:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o nasıl olucak knk tam detaylı açıklarmısn acaba

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
teşekkürler paylaşım için ref sahibi her kullanıcı çektiğinde ne kadar para veriyor ?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hala devam ediyor mu devam ediyorsa yapalım teşekkürler bilgi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...