FTW Dma Güvenilir mi?

Üye
1 HİZMET YILI
valorant için dma almayı düşünüyorum ftw dma diye bir site buldum güvenilir gibi satın alsam ban yeme şansım varmı? veya site güvenilirmidir hiç satın alan varmı yada daha iyi bir yer varsa önerilerinizi bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu hile yöntemi son zamanlarda popüler oldu senin bilgisayarında 3. parti yazılım bulamasalar bile maçlarını izleyip çok belli edilecek şekilde oynuyorsan ban atabilirler

Üye
1 HİZMET YILI
bu hile yöntemi son zamanlarda popüler oldu senin bilgisayarında 3. parti yazılım bulamasalar bile maçlarını izleyip çok belli edilecek şekilde oynuyorsan ban atabilirler
yok kanka aimbota gerek yok legit bir şekilde sadece esp oynayacağım o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum şuan işte güvenilir bir yer arıyorum satin almak için rust ve valorant için arıyorum bildiğin bir yer varmı?

Üye
yok kanka aimbota gerek yok legit bir şekilde sadece esp oynayacağım o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum şuan işte güvenilir bir yer arıyorum satin almak için rust ve valorant için arıyorum bildiğin bir yer varmı?
sanzgaa dma var araştır orayı discord sunucusuna girdiğinde benim adımla geldiğini belirtirsen yardımcı olur kendisi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Alıp denedin mi dostum geri dönüş yapar mısın

Üye
Sosyal
FTW DMA ile resmi anlaşmam var discordlarına girip beni sordurabilirsiniz ''GEN 6'' Kart mimarisi kullanıyorlar ve pasif sogutma blogunun altına da termal ped takıyorlar kartlarına gayet iyiler amerika pazarında