Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
p8042516_b_v9_ab.jpg

Fullmetal Alchemist: Brotherhood, iki kardeşin, Edward ve Alphonse Elric'in hikayesini anlatır. İkisi de bir simyacı olan babalarının ölümünü ve annelerini yeniden canlandırmak için yaptıkları yanlış bir alkimik deneyin sonuçlarını yaşamışlardır. Edward sağ kolunu ve sol bacağını kaybederken, Alphonse tamamen bedensiz hale gelir. Bu kayıplarından sonra, kardeşler babalarını canlandırmak için yeni bir yol ararlar ve devam eden maceraları boyunca farklı insanlarla tanışırlar, yeni düşmanlarla karşılaşırlar ve kendi geçmişleri hakkında yeni gerçekler keşfederler.

Seri, sadece karanlık bir atmosfere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda insan doğasının karmaşıklığını, ahlaki değerleri ve kaybedilenleri kabul etmekle ilgili önemli bir mesaj verir. Karakterlerin arka planlarına ve motivasyonlarına verilen önem, seyircinin onlarla empati kurmasını kolaylaştırır. Seri ayrıca, birçok anime için tipik olan kadın karakterlerin cinselleştirilmesi veya yalnızca bir erkek karakterin yanında yardımcı olarak kullanılması gibi sorunlara da karşı çıkar. Kadın karakterler, erkek karakterlerle aynı önemi ve derinliği taşırlar ve hikayede aktif bir şekilde yer alırlar.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hikayesi cidden güzelmiş böyle paylaşımların devamını beklerim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Brotherhood'un hem karanlık atmosferi hem de karakterlerin arka planları motivasyonları ve ahlaki değerleri gibi derin konulara değinmesi animenin çok katmanlı ve ilginç bir hikayesi olduğunu düşündürüyor karakterlerin kayıpları trajedileri ve geçmişleri seyircilerin onlarla empati kurmasını kolaylaştırıyor ve onların hayatlarına daha yakından bakmamıza izin veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
güzel konu kesinlikle izlenmesi gerek bir anime izlediğim en iyi animelerden.MyAnimeListede 1.ydi zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle izlemelisiniz netflixde de var daha kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk bölümünü izlemiştim fakat çok hoşuma gitmemişti

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Definitely one of my favorite anime/manga of all time. I'm so happy they decided to remake the anime and follow the manga faithfully.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fullmetal Alchemist: Brotherhood, aksiyon, macera, dram ve fantastik öğeleri içeren bir anime serisidir. Hikaye, Elric kardeşlerin, ölmüş annelerini canlandırmak için yasak bir alkimya tekniği kullanmalarının ardından başlar. Bu işlem başarısız olur ve Edward Elric sol bacağını, Alphonse Elric ise tüm bedenini kaybeder. Kardeşler, kaybettikleri uzuvlarını geri kazanmak ve eski hayatlarına dönmek için bir yolculuğa çıkarlar. Hikaye boyunca, kardeşler, birçok macera yaşar, farklı kişilerle tanışır ve dünyalarının sırlarını keşfederler. Ayrıca, anime, güçlü karakter gelişimleri, yoğun savaş sahneleri ve muhteşem animasyonlarıyla dikkat çekmektedir.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
konusu güzel bir anime bitirmiştim tavsiye ediyorum

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Güzel animeydi unutup tekrar izleyebilme hakkım olsa keşke

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
güzel konu izlenmesi gerek bu aksam ızlerım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İlk izlediğim animelerden biriydi. Kendimi o dünyada bi alşemist olarak hayal etmeyi çok severdim. Travma yaratan herkesin aklına gelen o malum bölüm halen içimi titretir.🐶👦

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzel konu kesinlikle izlenmesi gerek ama anime sevmedigimden malesef izlemem

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Başlayıp başlayıp bıraktım çok övüyolar ama bi ısınamadım bu animeye la.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...