Onaylı Üye
1 hafta beleş olması hoşuma gitti hocam teşekkürler
3.2) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır.
2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.
Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>
fiyat websitesinde mevcutfiyat ne zaman belirlenir almak istiyorum
evet güncel fakat şuan köklü bir değişiklik yapıyorum. 1 hafta içerisinde 2.0'ı yayınlayacağımGüncel mi?
İyi akşamlar indirdim lisansımı da aldım üye girişi de yaptım yazılımdan. Fakat nasıl kullanacağım?evet güncel fakat şuan köklü bir değişiklik yapıyorum. 1 hafta içerisinde 2.0'ı yayınlayacağım
merhaba, oyun pencereli tam ekranda olması gerekiyor ve düşman mor renk olarak seçilmeli. Program'ı türkçe yapmak için yukarıdaki EN düğmesine basmanız yeterli. Discord üzeirnden bilet açmışsınız eğer yine çalıştıramazsanız oradan devam edebiliriz.İyi akşamlar indirdim lisansımı da aldım üye girişi de yaptım yazılımdan. Fakat nasıl kullanacağım?
şuan için satış yoknasıl indirilir