haklısın ses kirliliğide baya eğer türkiyeye laf atacaksan en son futbol üzerinden atabilirsiin. çünkü 80 milyon kişiyiz suriyelilerle beraber bide hindistan nüfusuna bak 1.3 milyar başkenti bangladeş 167 milyon civarı ve ülke çok fakir 30 tane din bir arada yaşıyor biz de böylemi.
hindistan ı anlatan bir belgesel izledim altından cami gibi birşey yapmışlar hırsız yok bizde olsa ... millet çöp kutusunu dışarda bırakmaya çekiniyor .
son olarak ülkemiz için herşey normal biz tembelliği severiz mesela babam her sabah 4 te kalkıp 5 te çıkar sporunu yapar bunu en az 10 senedir yapıyor. bir ara babamı hırsız zannetmişlerdi komşumuz tabi kadın tanımış bizim komşu diye
hırsızlar bile uykusunu bölmez
not: konudan konuya atladım ( k.bakmayın ) ülkemizin durumu hiç te iyi değil yani iç açıcı değil herkes kendi işine baksın bence en önemlisi bu