Futbolcu Olmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaşlar ben futbolcu olmak istiyorum 16 yaşındayım ama üniversite felan geliyor ne yapmalıyım 2 senem var acaba yükselirmiyim çok çalışıyorum. koşu ve egzersiz yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kısa sürede vazgeçecek veya pişman olacaksan bulaşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neticede hayaller hep güzeldir ancak onları gerçekleştirmek kolay,zevkli,zahmetsiz ve mutlu son lu olmayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neticede hayaller hep güzeldir ancak onları gerçekleştirmek kolay,zevkli,zahmetsiz ve mutlu son lu olmayabilir
Vallahi birader yapabilecegini düşünüyosan yap derim ama birsürü futbolcu amatör ligde kalıyor ve vazgeçiyor geriye döndüğünde yapıcak bir iş veya bişeyin olmalı diye düşünüyorum
Post automatically merged:

knk 2 sene amatör takımda trasfer olabilirmiyim
Onun için performansın önemli eğer kulüp lerin gözüne girersen olabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Vallahi birader yapabilecegini düşünüyosan yap derim ama birsürü futbolcu amatör ligde kalıyor ve vazgeçiyor geriye döndüğünde yapıcak bir iş veya bişeyin olmalı diye düşünüyorum
knk 2 sini bir arada nasıl yaparım meslek lisesinde okuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anteremanlar şuan yok koranadan dolayı maçlarda bitti virüsden kendim çalışıyorum
Meslek lisesiyle beraber yürütebilirsin bence derslere çok ağırlık vermiyorsan ve antremanlar olunca hafta içleri fazla olmuyorsa 2 sini birden yapabilirsin ben öyle yapıyordum
Ve virüs zamanında antreman için bir arkadaş bulursan senin için iyi olur sadece koşarsan antremanlar başlayınca alışman biraz uzun sürebilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Meslek lisesiyle beraber yürütebilirsin bence derslere çok ağırlık vermiyorsan ve antremanlar olunca hafta içleri fazla olmuyorsa 2 sini birden yapabilirsin ben öyle yapıyordum
Ve virüs zamanında antreman için bir arkadaş bulursan senin için iyi olur sadece koşarsan antremanlar başlayınca alışman biraz uzun sürebilir
knk hatay spor seçmeleri oluyor seneye orda ilerlermiyim seçilirsem

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk hatay spor seçmeleri oluyor seneye orda ilerlermiyim seçilirsem
Bunu tabiki ailenede sorman gerek ne kadar senin kararların önemli olsada başka şehire gidiyorsun okulun değişecek arkadaşların yanında olmayacak baktıgında ailende yanında olmayacak yaşadıgınız şehir yakın deilse bunu iyi bir düşünmen lazım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bunu tabiki ailenede sorman gerek ne kadar senin kararların önemli olsada başka şehire gidiyorsun okulun değişecek arkadaşların yanında olmayacak baktıgında ailende yanında olmayacak yaşadıgınız şehir yakın deilse bunu iyi bir düşünmen lazım
knk hatayın ilçesinde oturuyorum

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yıllık 3-4 milyon maaş kazanacağını falan sanıyorsan hiç bulaşma bu işe türkiyede futbolcu olmak çok zor zaten gol yiyosun küfür ediyolar asist yapıyosun,gol atıyosun küfür ediyolar ama okulun takımına gir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...