- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
knk geçen sene başladım amatör takımaKısa sürede vazgeçecek veya pişman olacaksan bulaşma derim
Bu şey seni ileride mutlu edecekmi veya gerdie bırakacakların hakkında düşündünmüknk geçen sene başladım amatör takıma
knk futbolcu olsam mutlu olurum ama engeller geliyor ne yapimBu şey seni ileride mutlu edecekmi veya gerdie bırakacakların hakkında düşündünmü
En zor yönüde bu ya zatenknk futbolcu olsam mutlu olurum ama engeller geliyor ne yapim
knk ne yapmam gerekEn zor yönüde bu ya zaten
knk 2 sene amatör takımda trasfer olabilirmiyimNeticede hayaller hep güzeldir ancak onları gerçekleştirmek kolay,zevkli,zahmetsiz ve mutlu son lu olmayabilir
Vallahi birader yapabilecegini düşünüyosan yap derim ama birsürü futbolcu amatör ligde kalıyor ve vazgeçiyor geriye döndüğünde yapıcak bir iş veya bişeyin olmalı diye düşünüyorumNeticede hayaller hep güzeldir ancak onları gerçekleştirmek kolay,zevkli,zahmetsiz ve mutlu son lu olmayabilir
Onun için performansın önemli eğer kulüp lerin gözüne girersen olabilirknk 2 sene amatör takımda trasfer olabilirmiyim
knk 2 sini bir arada nasıl yaparım meslek lisesinde okuyorumVallahi birader yapabilecegini düşünüyosan yap derim ama birsürü futbolcu amatör ligde kalıyor ve vazgeçiyor geriye döndüğünde yapıcak bir iş veya bişeyin olmalı diye düşünüyorum
Herhangi bir kurs a felan gidiyormusun veya antremanlaraknk 2 sini bir arada nasıl yaparım meslek lisesinde okuyorum
knk kursa felan gidemiyorum özel antremanlara da gidemiyorum sadece koşu ve egzersiz çalışıyorumHerhangi bir kurs a felan gidiyormusun veya antremanlara
Amatör takımdayım demiştin orada antreman yaptırıyorlar demi? sadece maç felan deildir umarımknk kursa felan gidemiyorum özel antremanlara da gidemiyorum sadece koşu ve egzersiz çalışıyorum
anteremanlar şuan yok koranadan dolayı maçlarda bitti virüsden kendim çalışıyorumAmatör takımdayım demiştin orada antreman yaptırıyorlar demi? sadece maç felan deildir umarım
Meslek lisesiyle beraber yürütebilirsin bence derslere çok ağırlık vermiyorsan ve antremanlar olunca hafta içleri fazla olmuyorsa 2 sini birden yapabilirsin ben öyle yapıyordumanteremanlar şuan yok koranadan dolayı maçlarda bitti virüsden kendim çalışıyorum
knk hatay spor seçmeleri oluyor seneye orda ilerlermiyim seçilirsemMeslek lisesiyle beraber yürütebilirsin bence derslere çok ağırlık vermiyorsan ve antremanlar olunca hafta içleri fazla olmuyorsa 2 sini birden yapabilirsin ben öyle yapıyordum
Ve virüs zamanında antreman için bir arkadaş bulursan senin için iyi olur sadece koşarsan antremanlar başlayınca alışman biraz uzun sürebilir
Bunu tabiki ailenede sorman gerek ne kadar senin kararların önemli olsada başka şehire gidiyorsun okulun değişecek arkadaşların yanında olmayacak baktıgında ailende yanında olmayacak yaşadıgınız şehir yakın deilse bunu iyi bir düşünmen lazımknk hatay spor seçmeleri oluyor seneye orda ilerlermiyim seçilirsem
knk hatayın ilçesinde oturuyorumBunu tabiki ailenede sorman gerek ne kadar senin kararların önemli olsada başka şehire gidiyorsun okulun değişecek arkadaşların yanında olmayacak baktıgında ailende yanında olmayacak yaşadıgınız şehir yakın deilse bunu iyi bir düşünmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?