- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Knk sol açık oyuncusuyum efsane oynuyorum ama bir türlü video çekemiyorumKanka başka bir kişiyi atmanın nasıl bir mantığı ve avantajı var? Menajer seni yakından görmeyecek mi daha sonra? Ha çok yetenekliyim herkese taş çıkarırım diyorsan o ayrı.
Acaba normal halısa maçı atsam olurmu 5 vs 5 gibi birşeyKanka başka bir kişiyi atmanın nasıl bir mantığı ve avantajı var? Menajer seni yakından görmeyecek mi daha sonra? Ha çok yetenekliyim herkese taş çıkarırım diyorsan o ayrı.
Bizim oynadığımız halı sahada yukardan çekiyolardı full maçı o tarz bir halı sahada maç yaparsanız videon olmuş olur. Az bir şey fazla para ödüyorsun mesela kişi başı 30 yerine 35 veriyor.Knk sol açık oyuncusuyum efsane oynuyorum ama bir türlü video çekemiyorum
Post automatically merged:
Acaba normal halısa maçı atsam olurmu 5 vs 5 gibi birşey
kanka, sen onlar gibi oynamadıktan sonra ne anlamı varki videonun.Arkadaşlar futbool da çok yetenekliyim ama kayboluyorum şuan kulübsüzüm 18 yaşındayım bir menajerle görüşüyorum benden maç videosu istiyor antreman maç videosu da olabilir ama bir türlü atamıyorum
Sizin elinizde varmı antreman maç videosu felan iyi oynayan kişi o videoyu atım bari
Yardımcı olursanız sevinirim
Knk peki halısaha maçı olurmukanka maça gittiğin bi zaman yanında arkadaşınıda götür o senin videonu çeksin yalanla dolanla iş yapma menajer anlarsa alıcaksa da almaz bu sefer
Antrenman videosu gönderecem o zaman bir takımla idmana çıkıphalı saha videosu gönderirsen direkt iletişimini koparırsın normal resmi maçından video çektirmelisin ama yaşın gereği menajerlerle iş yapman doğru mu bilemedim ben de bu işin içinde az çok bulundum direkt kulüp yetkilileri özellikle altyapı kordinatörleriyle iletişim kurmanı öneririm hangi kulübe gidersen git onlarla anterenmana çıkmak istediğini söyle reddetmezler kendini o şekilde göstermeni tavsiye ederim
olur kanka adam senin oynayışını yeteneğini görmek ister zaten.Knk peki halısaha maçı olurmu
Hayır ben Hatay'da oturuyorum hiç avantaj yok klüb yok diyebilirimşuan aktif olarak oynamıyor musun
mbappe gibi olabilecek kapasitedeyim potansiyelim yüksek ama keşfedilmedim menajer işini yaparım umarum yoksa bırakacam futboluBaşarılar dilerim umarım vídeo gelir. ve eminim yapacaksın!
hiç seçmeler felan yapmadılar yoksa gidecektim ama torpil lazım ordadahatayspor u19 şansını dene iyi değiller
hiçbir takım idmana gelmemi istemiyor amatör takımlar bile şampiyon olmaya çalışıyorlareğer aldatmaya kalkarsan bu camia da adın lekelenir ve ilerleyen zamanlarda bir şansın olursa onları da geri tepmiş olursun o yüzden arkadaşından veya ailenden birinden rica et seni çeksinler
o zaman halı saha maçı olur ama seni zorlayacak arkadaşların olsun karşıdahiçbir takım idmana gelmemi istemiyor amatör takımlar bile şampiyon olmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?