g huba güncelleme geldinden beri çalışmıyor knk güncelleme yok emülatörde sürümü de düşürdüm g hubun aim bot ekranı var ama çalışmıyoremületör'de çalışmıyor mu sende ? bende çalışıyor emületörünü güncelledin mi ? bide ayarlardan directx yapman lazım opengl'de çalışmıyor
direcktx +gameloop ayarlarında opengl'mi seçili yoksa diğerimi ?
oto aimsiz oyna şimdilik düzeltirler illa ki diğerleri çalışıyor mı pekig huba güncelleme geldinden beri çalışmıyor knk güncelleme yok emülatörde sürümü de düşürdüm g hubun aim bot ekranı var ama çalışmıyor
aynen knk esp çalışıyoroto aimsiz oyna şimdilik düzeltirler illa ki diğerleri çalışıyor mı peki
yok knk 8 10 saat herşeyi yaptm olmadıAltta açık gosteriyosa zaten açık demektir bende sıkıntı yok şuan
benm altta açık da çalışmıyor ya launch g hub diyorum açılmıyor programAltta açık gosteriyosa zaten açık demektir bende sıkıntı yok şuan
knk bak şimdi o clik yerinin tuşunu ayarla sonra düşmanı fov un içine getir tuşa basılı tut oto hedef alır fakat şuan g hub çalışmıyor diye aimbot bozuk bilgineArkadaşlar aimbot'un açık olup olmadıgını nasıl anlıyoruz key koydum basılı tutuncamı aim açılıyor yoksa basıp çekmemmi gerekiyor ben aimbot'u anlayamadım
Altta açık oldugunu nerden anlıyorsunuz ?benm altta açık da çalışmıyor ya launch g hub diyorum açılmıyor program
Bekliyorum hangi sürüm oldugunughubun eski sürümünü yükle
Bekliyorum hangi sürüm oldugunughubun eski sürümünü yükle
bende yüklü eski sürümde knk aim bot ekranı açık ama çalışmıyor nedenseghubun eski sürümünü yükle