G Pro, Ninjutsu Sora, Mouse seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hangisi?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam G Pro daha iyi, zaten Logitech kendini mouse konusunda aşmış bir firma.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Geçmişte G Pro kullanmış birisi olarak rahatlıkla önerebilirim, tavsiyem eğer mümkünse herhangi bir elektronik mağazasına gidip orada elinize oturuyor mu denedikten sonra satın almanız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu konu tartışmaya kapalıdır logitech g pro günümüzde ki güncel fiyatını hak etmeyen bir mouse'tur o yüzden her türlü ninjutsu ezer geçer yakın zamanda almayı düşündüğüm bir mouse'tur kendisi g pro'da doğru düzgün "kailh gm 8.0" switch bile yok keza skatezde öyle ve ips hızlanma gibi değerlerde de ninjutsu geçiyor g pro'nun devri yok artık

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu konu tartışmaya kapalıdır logitech g pro günümüzde ki güncel fiyatını hak etmeyen bir mouse'tur o yüzden her türlü ninjutsu ezer geçer yakın zamanda almayı düşündüğüm bir mouse'tur kendisi g pro'da doğru düzgün "kailh gm 8.0" switch bile yok keza skatezde öyle ve ips hızlanma gibi değerlerde de ninjutsu geçiyor g pro'nun devri yok artık
benim de bildiğim kadarıyla Ninjutsu daha iyi bu arada bende almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlar da

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
benim de bildiğim kadarıyla Ninjutsu daha iyi bu arada bende almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlar da
Logitech g pro daha iyi diyenler bilmiyor olabilir pek yargılamamak lazım ben her şeyin inine indiğim için biliyorum o yüzden kesinlikle düşünmeden al yani ninjitsuyu ben de şu an razer viper v2 pro var değiştireceğim bunun muadiline işte

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
G Pro Logitech der susarım olay bu kadar basit, yazılım güncelleme destek marka değeri olarak oldukça iyi.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
g pro superlight kullanıyorum ama skatezlerini değiştirdim ninjutsu boş iş çabuk bozuluyor onuda kullandım g pronun 1.5 yıl garantisi devamda ediyor double click falan olursa sıfır yolluyorlar 150 tl ye skatez alıp değişirsin ninjutsunun 10 katı

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Logitechin hiç bir ürünü beni hayal kırıklığına uğratmadı. G pro öneririm.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Elimde para olsa G Pro alırdım kendm şahsen şu an alienware aw959 kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...