G pro cok cok daha iyi benceHangisi?
benim de bildiğim kadarıyla Ninjutsu daha iyi bu arada bende almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlar daBu konu tartışmaya kapalıdır logitech g pro günümüzde ki güncel fiyatını hak etmeyen bir mouse'tur o yüzden her türlü ninjutsu ezer geçer yakın zamanda almayı düşündüğüm bir mouse'tur kendisi g pro'da doğru düzgün "kailh gm 8.0" switch bile yok keza skatezde öyle ve ips hızlanma gibi değerlerde de ninjutsu geçiyor g pro'nun devri yok artık
Logitech g pro daha iyi diyenler bilmiyor olabilir pek yargılamamak lazım ben her şeyin inine indiğim için biliyorum o yüzden kesinlikle düşünmeden al yani ninjitsuyu ben de şu an razer viper v2 pro var değiştireceğim bunun muadiline iştebenim de bildiğim kadarıyla Ninjutsu daha iyi bu arada bende almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlar da
g pro superlight kullanıyorum ama skatezlerini değiştirdim ninjutsu boş iş çabuk bozuluyor onuda kullandım g pronun 1.5 yıl garantisi devamda ediyor double click falan olursa sıfır yolluyorlar 150 tl ye skatez alıp değişirsin ninjutsunun 10 katıHangisi?
G Pro daha iyi, zaten Logitech kendini mouse konusunda aşmış bir firma.Hangisi?
g pro alınır hocamHangisi?
anladım. teşekkürlerLogitechin hiç bir ürünü beni hayal kırıklığına uğratmadı. G pro öneririm.
knk ama testler olsun sensörler olsun şarj tüketimi olsun Sora daha önce araştırıp biraz döner misin tekrar bana?Hocam tabiki G Pro