Arkadaşlar G300S De Bircok yerde macro yapıldıgını gördüm hatta script bile atanıyor Örneğin Arma3 de No Recoil yapılıyor vs aranızda kullanıpta görüşlerini sunabilicek arkadaşlar varmı
Bahsetmiş olduğun mouse hakkında pek bir bilgim yok fakat macro konusunda Bloody üstüne tanımam kendim kullanıyorum ve istediğim gibi macro yazabiliyorum Core 3/4 Etkinleştirmiş olman gerekli bilgin olsun bir kontrol et kullanım konusunda da rahat bir göz at iyi forumlar
Arkadaşlar G300S De Bircok yerde macro yapıldıgını gördüm hatta script bile atanıyor Örneğin Arma3 de No Recoil yapılıyor vs aranızda kullanıpta görüşlerini sunabilicek arkadaşlar varmı
G300S Benim kullandığım ve sevdiğim bir mouse ve yanında mousepad de gelmişti.Mouseda 9 tane tuş var G4-G5-G6-G7 kenarlarda scroolun altında ise G8-G9 var ve rengi değişmeşi çok hoşuma gitti fiyat performans olarak üst düzey güzellikte el isede uygun macro istiyorsan kendi programından macro ayarlıyabilirsin örnek ben csgoda bunnyhop için kullanıyorum iyi forumlar
Kardesim g500 alarak tabi butcen iyse ve gerekli software kullanarak istedigin oyunda makro vb rahatlıkla yapabilirsin ama acript olmaz bildigim denemek gerek