G300S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar G300S De Bircok yerde macro yapıldıgını gördüm hatta script bile atanıyor Örneğin Arma3 de No Recoil yapılıyor vs aranızda kullanıpta görüşlerini sunabilicek arkadaşlar varmı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bahsetmiş olduğun mouse hakkında pek bir bilgim yok fakat macro konusunda Bloody üstüne tanımam kendim kullanıyorum ve istediğim gibi macro yazabiliyorum Core 3/4 Etkinleştirmiş olman gerekli bilgin olsun bir kontrol et kullanım konusunda da rahat bir göz at iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam çok kapsamlı konualr bunlar kendin araştırıp bilgi edinsen daha iyi olur

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar G300S De Bircok yerde macro yapıldıgını gördüm hatta script bile atanıyor Örneğin Arma3 de No Recoil yapılıyor vs aranızda kullanıpta görüşlerini sunabilicek arkadaşlar varmı

Şu anda aktif olarak kullandığım bir maus

Youtubeden Makro Tv yazarak arayüzü hakkında detaylı bilgi sahibi olabilrisn (Knight Online için ayarlıyor)

Tavsiyemdir AL

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
fare küçük o yüzden elin büyük ise almanı pek tavsiye etmem

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
G300S Benim kullandığım ve sevdiğim bir mouse ve yanında mousepad de gelmişti.Mouseda 9 tane tuş var G4-G5-G6-G7 kenarlarda scroolun altında ise G8-G9 var ve rengi değişmeşi çok hoşuma gitti fiyat performans olarak üst düzey güzellikte el isede uygun macro istiyorsan kendi programından macro ayarlıyabilirsin örnek ben csgoda bunnyhop için kullanıyorum iyi forumlar :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum ama blody v7 daha iyi macro yapılıyor g300 s blodye göre daha pasif blody tavsiyem

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardesim g500 alarak tabi butcen iyse ve gerekli software kullanarak istedigin oyunda makro vb rahatlıkla yapabilirsin ama acript olmaz bildigim denemek gerek

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
the mouse is small but if you want it there is no problem it would be good to find another

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pekala arkadaşlar yakında buraya g300s ile ilgili bazı script ve makro atamaları atabilirim
Post automatically merged:

the mouse is small but if you want it there is no problem it would be good to find another
Little maouses are more comfortable and beautiful

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...