Galatasaray-Fenerbahçe PFDK kararları yayınlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Süper Kupa Finalinden sonra merakla beklenen PFDK kararlarını bugün yayınladı. İşte kararlar:

1- GALATASARAY A.Ş.’nin, 07.04.2024 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.–FENERBAHÇE A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
2- FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 07.04.2024 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.–FENERBAHÇE A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesinden dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/1-a ve 23/4. maddeleri uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA ve (FDT’nin 24/1-a maddesi uyarınca TFF tarafından takdir edilecek tazminat dışında) FDT’nin 35/1. Maddesi uyarınca 4.000.000,00-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
tff.org

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
ali koçun elleri ile verdiği bir kupa daha neden hala başkan olarak tutuyolar anlamıyorum fb taraftarını

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Fenerli kardeşlerime üzülmekten başka bir şey diyemiyorum cünkü bu takımların yöneticilerini ve oyuncularını aslında pek bir şey bağlamıyor ben üzüldüklerini bile düşünmüyorum sadece taraftarın motivasyonunu ve moralini bozuyorlar fener bildiğiniz kendi eliyle kupayı teslim etti ve ayrıldı cidden taraftarı icin üzgünüm sadece

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fenerbahçe yi haksız bulduğum kararlardır

Banlı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
fenerden hiç bir şey olmaz hala fener fener diye geziyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türk futbolu bitiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Trabzonspor maçında yaşananların faturasını Galatasaraya kesmek isteyen bir başkan, TFF'yi cezalandıracak diye aklı sıra bir kupayı daha Galatasaraya veren bir başkan, Türk futbol tarihinin en kötü Fenerbahçe başkanı Ali Koçtur. Aksini iddia edenin futbol bilgisini sorgularım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Süper kupaya çıkmayıp olimpiyakosa rezil olan bir takım what a funnnnnn

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
komik. Türk futbolu gerçekten bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...