Hataylıyım ama Galatasaraya Hep Tam Destek !Sonuna kadar Hatayspor.
Top yuvarlaktır derler İyi olan kazansın .Hatayspor alır.
Hiç belli olmaz Galatasaray bu son anda bastırır geçen sene gibikanka iyi olan kzansın diyorsun ama iyi olan hatay
Eyvallah kardeşim iyi akşamlar Umarım kazanır artık yüzümüz gülsün.Galatasaray kazanacaktır. İyi akşamlar kardesim
Bana da öyle geliyor hocam yeni hoca inşallah başarılı olur kazanalımda yüzümüz gülsün be.Gs bu maçı kazanır
dostum iddaaa için soruyor isen ben bizzat Galatasaray'a ₺1250 bastımEkli dosyayı görüntüle 71887
Edit: Galatasaray (Bence Yeni Teknik Hocamız Bu Maçı Kazandıracak).
Maç Saati : 19.00.
Stadyum: Yeni Hatay Stadyumu.
Alıcaz dostum yeni hocamız iyi çalıştırmış takımı belli oldu.Bakalım ligte galatasaray olarak geri dönebilecek miyiz. Galatasaray almalı.
2-1 Hocam Alıcazzz !!!!galatasaray alır ama kim iyi oynuyorsa o alsın
Riske girmişsin ama alıcak bu maçı GALATASARAY!!!dostum iddaaa için soruyor isen ben bizzat Galatasaray'a 1250₺ bastım
Hemşerimsin Bende hataylıyım ama başka ilde yaşıyorum 3 Büyük Dostuyuz Sizinle Teşekkürler Reis...hatayda oturuyorum hataylıları hiç sevmem koyu fenerbahçeli olarak galatasarya tam destek
Alıcak hocam size katılıyorum ve Aşırı çekişmeli geçiyor Kerem Potter ın attığı gol efsane ötesiBu maçı Galatasaray alacak gibime geliyor. Çekişmeli de geçebilir. Ama Galatasaray ya. Şimdiye kadar iyi geldi.
2-1 suanHiç belli olmaz Galatasaray bu son anda bastırır geçen sene gibi1 Averajla Şampiyonluk gitmişti hatırlatırım.
Eyvallah kardeşim iyi akşamlar Umarım kazanır artık yüzümüz gülsün.