sağlık olsun hocam Galatasaray güzel oynadı bu maç ama İsmail Çipe az gayret gösterse alıcaktık.haydaa hatay yendiDd
1-En iyisi diye hatayspor diye bişey yok trabzon ondan kat kat iyi oynuyorhayaty spor en iyisi. galatasaray boyu kotu oynadi bu sesszon
3-3 Bitse Güzel olurdu en azından 1 puanikiside kaybetse olmamı![]()
Galatasaray 2 - 4 Hatayspor Sağlık olsun güzel oynadığımızı fakat ismail çipenin bu maçta da bi yararını göremedim Muslera olsa en azından 3-3 bile bitebilirdi. Hayırlı geceler iyi forumlar.2-1 suanama hiç belli olmaz
Güzel oynadı yeni hoca takıma bişiler katmış ama İsmail Çipe denen elemanı ALLAHTAN başka kimse düzeltemez.Galatasaray'a geçmiş olsun... Yanlış tahminler işte böyle oldu napalım.
haklısınız hocam + ismail çipenin becereksizliiği .kırmızı kötü oldu gs icin ama hatay formdaydı zaten yenmeniz cok zordu yeni hoca degisti zaten
Kalecimiz becereksiz yoksa güzel oynadık.Hatay dedim değil mi? :3
Beddua eden burak elmasa ediyor Galatasaraya değilki.Terim'cilerin bedduası hep
Burak Elmas'ta bursasporu yönetiyor zaten ^^Kalecimiz becereksiz yoksa güzel oynadık.
Beddua eden burak elmasa ediyor Galatasaraya değilki.
Şahsa edilmiş ama siz bilirsiniz zaten karşı çıktığım yok gitmesini bende istiyorum da Galatasaraya laf ettirmeyi kabullenemiyorum kendime.Burak Elmas'ta bursasporu yönetiyor zaten ^^
Sağlık olsun düzelir, takımın teknik hocalarının gitmesini sindirmesi gerekiyor.Şahsa edilmiş ama siz bilirsiniz zaten karşı çıktığım yok gitmesini bende istiyorum da Galatasaraya laf ettirmeyi kabullenemiyorum kendime.
Fatih Terim bizim sadece teknik hocamız değildi hocam zaman alabiliyor bazı şeyler . Hayırlı geceler iyi forumlar.Sağlık olsun düzelir, takım teknik hocalarının gitmesini sindirmesi gerekiyor.