Galatasaray vs Alanyaspor Sizce Kim Alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Evet Arkadaşlar Bugün Saat 20.30'da Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Maçı Oynanıcak
Galatasaray ve Alanyaspor Karşı Karşıya Gelicek
En Son Karşı Karşıya Gelmelerinde 2-2 Bitmişti (Hakem Sağolsun)
Bu Maçı Sizce Kim Alır ve Neden ?

Bence Galatasaray Zorlanmadan Alır Son 8 Maçında Galip Geldi Bunlarda mı Sıkıntı Yaşıyacaklar. Galatasaray Şuan Şampiyonluğa Doğru Adım Adım Gidiyor.
Kalede Okan Gocuk var Tek O Sıkıntı Muslera Lig Maçları İçin Dinleniyor ve Haketti de

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu maç okan hoca içinde cok önemli 9 maç üst üste kazanıcak bu maçı alırsa ve Tr teknik adamlar arasında kendinede yer bulucak bunu daha once terim ve denizliden bşka başaran isim yokmuş + olarak takımdada bi kenetlenme var artık başarı istiyorlar

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Galatasaray bu sene çok hırslı gidiyor. Kadiköyde Fenerbahçeyi 3-0 yenince iyi bir motivasyon oldu. Şampiyonluğa çok bilenmiş durumda bu maçtada yine var yok koyup kazanacaktır diye düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence galatasaray alir nedeni ise adamlar girdikleri son 3 maçta baya farkla yendiler üstlerinde şuan güzel bir ego var icardi desen adam ayri bir hava ezip geçiçekler gibi hissediyorum gs türkiyenin en iyi takimi kanka kim ne derse desin

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu maç okan hoca içinde cok önemli 9 maç üst üste kazanıcak bu maçı alırsa ve Tr teknik adamlar arasında kendinede yer bulucak bunu daha once terim ve denizliden bşka başaran isim yokmuş + olarak takımdada bi kenetlenme var artık başarı istiyorlar
Fatih Terimin Öğrencisi sonuçta kapmıştır ondan bişiler ve şimdide kendi uyguluyor sezon başında yapamaz edemez dediler 8 de 8 yaptı feneri her branşta yendi u19 kadın futbolu süper lig
Post automatically merged:

Galatasaray bu sene çok hırslı gidiyor. Kadiköyde Fenerbahçeyi 3-0 yenince iyi bir motivasyon oldu. Şampiyonluğa çok bilenmiş durumda bu maçtada yine var yok koyup kazanacaktır diye düşünüyorum.
Okan hocanın taktikleri düzeni çok iyi bencede alıcak ve şampiyon da olucak

Bence galatasaray alir nedeni ise adamlar girdikleri son 3 maçta baya farkla yendiler üstlerinde şuan güzel bir ego var icardi desen adam ayri bir hava ezip geçiçekler gibi hissediyorum gs türkiyenin en iyi takimi kanka kim ne derse desin
O Sene Bu Sene

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
galatasarayın kazanma sansı var fakat alanyasporda 3 buyuklere karsı cok ters bir takım kucumsememek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence galatasaray alır yani alanyasporun alma ihtimalı yok nerdeyse :D

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
3-1 Galatasaray alır diye tahmin ediyorum ama Alanyasporu da küçümsememek lazım Hayırlısı

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
galatasarayın kazanma sansı var fakat alanyasporda 3 buyuklere karsı cok ters bir takım kucumsememek lazım
tabikide rakip küçümsenmez tabikide ama Galatasaray oyuncu atak yönünden biraz daha başarılı umarım kazanır galatasaray

3-1 Galatasaray alır diye tahmin ediyorum ama Alanyasporu da küçümsememek lazım Hayırlısı
kesin gol yeriz o Allahım emri çünkü kale de okan var :D

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gs zorlanmadan alır diye düşünüyorum turu geçen taraf olacaktır gs

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Galatsaray Uzun süreden beri mağlubiyet almadığı için motivasyonları yüksektir fakat alanyasporda kötü bir takım değil benim düşüncem 2 2 uzatmalara kalır gibi geliyor uzatmalarda galatasaray alır. 3-2

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Galatasaray bu sezon terminatör gibi ya. Ziraati vermez bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...