Fatih Terimin Öğrencisi sonuçta kapmıştır ondan bişiler ve şimdide kendi uyguluyor sezon başında yapamaz edemez dediler 8 de 8 yaptı feneri her branşta yendi u19 kadın futbolu süper ligBu maç okan hoca içinde cok önemli 9 maç üst üste kazanıcak bu maçı alırsa ve Tr teknik adamlar arasında kendinede yer bulucak bunu daha once terim ve denizliden bşka başaran isim yokmuş + olarak takımdada bi kenetlenme var artık başarı istiyorlar
Okan hocanın taktikleri düzeni çok iyi bencede alıcak ve şampiyon da olucakGalatasaray bu sene çok hırslı gidiyor. Kadiköyde Fenerbahçeyi 3-0 yenince iyi bir motivasyon oldu. Şampiyonluğa çok bilenmiş durumda bu maçtada yine var yok koyup kazanacaktır diye düşünüyorum.
O Sene Bu SeneBence galatasaray alir nedeni ise adamlar girdikleri son 3 maçta baya farkla yendiler üstlerinde şuan güzel bir ego var icardi desen adam ayri bir hava ezip geçiçekler gibi hissediyorum gs türkiyenin en iyi takimi kanka kim ne derse desin
bir önceki alanya maçtada 2-0 kazanıyorduk 2 kırmızı yedik 2-2 oldu klasik tr hakemlerigs zayıf rakibine acımaz
tabikide rakip küçümsenmez tabikide ama Galatasaray oyuncu atak yönünden biraz daha başarılı umarım kazanır galatasaraygalatasarayın kazanma sansı var fakat alanyasporda 3 buyuklere karsı cok ters bir takım kucumsememek lazım
kesin gol yeriz o Allahım emri çünkü kale de okan var3-1 Galatasaray alır diye tahmin ediyorum ama Alanyasporu da küçümsememek lazım Hayırlısı
umarım öyle olur bende öyle düşünüyorum Galatasaraya bu aralar bişey olmuş god mode açmışgs zorlanmadan alır diye düşünüyorum turu geçen taraf olacaktır gs
evet katılıyorum bi fb li olarak böyle giderse ligi de süperecek zaten ki en büyük favori adayıumarım öyle olur bende öyle düşünüyorum Galatasaraya bu aralar bişey olmuş god mode açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?