Üye
alana alır bence kaleci sıkıntı birazEvet Arkadaşlar Bugün Saat 20.30'da Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Maçı Oynanıcak
Galatasaray ve Alanyaspor Karşı Karşıya Gelicek
En Son Karşı Karşıya Gelmelerinde 2-2 Bitmişti (Hakem Sağolsun)
Bu Maçı Sizce Kim Alır ve Neden ?
Bence Galatasaray Zorlanmadan Alır Son 8 Maçında Galip Geldi Bunlarda mı Sıkıntı Yaşıyacaklar. Galatasaray Şuan Şampiyonluğa Doğru Adım Adım Gidiyor.
Kalede Okan Gocuk var Tek O Sıkıntı Muslera Lig Maçları İçin Dinleniyor ve Haketti de
Bende öyle düşünüyorum hocam ziraat + Lig kupası yoldaGalatasaray bu sezon terminatör gibi ya. Ziraati vermez bu sene.
Galatasaray biraz zorlandi fakat Nellson un Kafa ve Mertensin efsane şutu ile fark açtı bu takım şampiyon olur bende bunu yazıyorum burayaİy 0 2 Galatasaray önde sonuç belliydi zaten GS en az 4 yapar bunu yazıyorum buraya
gSEvet Arkadaşlar Bugün Saat 20.30'da Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Maçı Oynanıcak
Galatasaray ve Alanyaspor Karşı Karşıya Gelicek
En Son Karşı Karşıya Gelmelerinde 2-2 Bitmişti (Hakem Sağolsun)
Bu Maçı Sizce Kim Alır ve Neden ?
Bence Galatasaray Zorlanmadan Alır Son 8 Maçında Galip Geldi Bunlarda mı Sıkıntı Yaşıyacaklar. Galatasaray Şuan Şampiyonluğa Doğru Adım Adım Gidiyor.
Kalede Okan Gocuk var Tek O Sıkıntı Muslera Lig Maçları İçin Dinleniyor ve Haketti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?