Galatasaray'dan 20 Yıl Sonra Gelen Galibiyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Galatasaraylıları bir Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum. Fenerbahçeliler artık hakem vb. gibi konuları aşması lazım. Bu maçı kaybetmenin en büyük nedenlerinden ikisi hakemden önce yönetim ve teknik direktörün çıkardığı kadrodur. Teknik direktörden önce yönetim istifasını vermesi lazım. :rem:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Güzel maçtı ellerinize sağlık. 2-1 Demiştim ben, yaklaşmışım :D Ve de evet haklısın dostum. Artık her şey ortada bahaneye gerek yok

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Fenerbahçeli olarak her defa yenilmemize bir bahane bulmamanızı, futbolun keyfini çıkarmanızı öneriyorum :)
Bir de herhangi bir derbi kazanıldığında dışarıda sanki bir halt yiyormuş gibi kornaya basarak, havaya ateş açarak sevinmezsek iyi olur
(Fenerbahçe dahil bu konuya).

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ersun Yanal istifasını vermiş. Aynı erdemli davranışı Ali Koç'tan bekliyoruz.

Üye
6 HİZMET YILI
Bahane bulmak isterseniz eğer bahane çok olur. Gayet güzel maçtı hazımsızlık örneği göstererek oraya buraya saldırmanın da lüzumu yok bana göre. Fenerbahçe artık eskisi gibi değil kabul edin bunu, sizi yiyip bitirenler içinizde yazık oldu fenere. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama bu adam Fenerbahçeyi iyi yönetiyordu arkadaş demişti zaten yarın bir gün çok pişman olursunuz diye öyle de oldu.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bahane bulmak isterseniz eğer bahane çok olur. Gayet güzel maçtı hazımsızlık örneği göstererek oraya buraya saldırmanın da lüzumu yok bana göre. Fenerbahçe artık eskisi gibi değil kabul edin bunu, sizi yiyip bitirenler içinizde yazık oldu fenere. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama bu adam Fenerbahçeyi iyi yönetiyordu arkadaş demişti zaten yarın çok pişman olursunuz diye öyle de oldu.
Bir yere saldırdığım yok. Fenerbahçeyi bu hale getirenler Fenerbahçe yönetimdir. Hakeme veya Galatasaraylılara lafım yok

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tebrik ederim Galatasaray’ı ilk defa başardı helal olsun :D

Üye
6 HİZMET YILI
@Pembe Panda

Sen nereden çıktın şimdi yorumda seninle alakalı birşey yazmamıştım genele ve atarlı giderli fenerlilere yazmıştım hani herşeye bi bahane bulan kitleye bahanesi yok yani onu diyorum.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
koyu bir Fenerbahçeliyim ve Galatasaray gerçekten çok daha iyi oynadılar tebrik ediyorum.

NOT: kadro çok saçmaydı,kaybetmelerinde ki en büyük sebep buydu bana göre.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ali Koç taraftarın üstüne atlayıp, saldırmış. Saldırıdan son görüntüler
1582487222173.png

:thinkie:
1582487232874.png

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Abi fenerbahçeli yim ama hakedenin kazandığı maç oldu ya tebrik etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...