Çözüldü Galaxy A10 2019 Çok Donma Yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Telefon Daha Geçen Yaz Aldım Yalnız İlk Aldığım Haline Göre Çok Donma Yapıyor Biri Arıyo Ekran Falan Gelmesini Bekliyorum Bunun İçindekileri Silmeden Hızlandırma Şansımız Yokmu Telefonun %75 i Dolu Depolamada ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
format attın veya fazla olan uygulamaları kaldırın
Post automatically merged:

bazende bazı uygulamalardan da olabiliyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar benden genel bir tavsiye bence 3000 tl civarı bir telefon alabilecekseniz samsung galaxy m31 alın pil gücü olarakta işletim sistemi olarakta güçlü bence alın deriim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
samsungta a serileri bence çok iyi değil samsung alacaksan son çıkanları s yada note serisi alacaksın arkana bakacaksın ? o tarz telefonlarda belli bir süre sonra donma kasma sorunları oldugunu cok duymustum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim yazılımsal bır hata olabılır onu formatla duzeltemezsın ,telefoncularda korsan yazılımlar mevcut onlara goturup yenı bır yazılımla bu işi halledebılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardes yazilim guncellemeleri yenileri geldikce eski sistem kaldiramiyo. Oyle olmazsa samsung yeni telefon satamaz. Bunlar planli isler.. Bi telefon donmadan en fazla 1 yil calosiyor. Onuncin ya iphone ya da sony alacaksin ki sistem uzun sure kullanabilesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...