Who you gonna call
Emektar Üye
Samsung şirketinin resmi web sitesinde ortaya çıkan Galaxy M62 isimli cihaz, uzun pil ömrüne sahip orta seviye telefon 3 Mart'ta piyasaya sunulacak. Galaxy M62 6.7 inç ekran boyutu, Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekranı bünyesinde barındırıyor. İşlemci kısmında ise Exynos 9825 işlemcisinden gücünü almakta. 8 gb ram, 256 gb dahili depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra 25 watt hızlı şarj desteği ve 7000 mAh batarya kapasitesiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Samsung'un en yeni arayüzü olan One UI 3.1 arayüzünü kullanmakta. İşletim sistemi olarak ise Android 11 işletim sistemini kullanıyor. Parmak izi okuyucusu ise cihazın yan tarafında bulunuyor. Kamera kısmına gelecek olursak 32 mp çözünürlüğünde selfie kameraya, 64 mp çözünürlüğünde ise ana kamera bulunuyor. Cihaz, dörtlü kamera kurulumuyla tüketicilerin karşısına çıkacak. Renk seçenekleri ise siyah, mavi, yeşil olacak. Cihazın fiyatı da 300-330 dolar arası fiyat etiketiyle piyasaya çıkacağı bekleniyor. Cihazın fiyatını resmi tanıtım ile öğreneceğiz.