Galaxy Mesh RGB Pro Bilgisayar Kasası İNCELEMESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Son zamanlarda çıkan bilgisayar bileşenlerinin hepsi gaming üzerine çıkıyor. Bunun en büyük sebebi oyun dünyasının hızla büyüyor olmasıdır. Böyle bir amaçla üretilmiş olan GAMETECH Galaxy Mesh RGB Pro Gaming oyuncu bilgisayar kasasına yakından bakacağız.

Yan tarafı sertleştirilmiş cam olan kasanın önünde metal ızgara yer alıyor. Cam kapağın alt kısmında pleksiden yapılmış oyun görselleri bulunan parça ile görseli güçlendirilmiş. Bunun yanında önde 3 ve arkada 1 olmak üzere toplam 4 tane 120mm RGB fan ile geliyor. İçinde RGB ve fan kontrolcü ve uzaktan kumandası ile birlikte geliyor. Öne 3 tane daha, üste 2 tane ve alta da 2 tane fan takmak mümkündür.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

E-ATX’e kadar bütün anakart standartlarını destekleyen kasanın işlemci soğutucu için uygun gördüğü boşluk 160mm’dir. Desteklediği ekran kartı uzunluğu 340mm’dir. 120/240/360mm sıvı soğutma radyatörlerini destekliyor. Güç kaynağının altında metal filtre bulunuyor. Bunun yanında kasanın üstünde mıknatıslı filtre ve önünde de sünger filtre yer alıyor.

Kasanın diğer tarafında 2 tan 2,5 inç ve 2 tane 3,5 inç depolama birimi takılabilecek yerler bulunuyor. Kablolama için gerçekten yeteri kadar mesafe bulunuyor. İyi bir kablolama yapmamış olsanız bile kapağın kapanmasına engel olmuyor. Bu sayede kablo sıkışması gibi sorunlar da yaşanmıyor.

Kasanın genel malzemesi metal olduğu için sağlamlığını artırıyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ürünü internette çok gördüm daha çok giriş seviye pc alan pubg mobile oyuncuları tercih ediyor hem yaşları küçük olduğu için ilk pcleri oluyor o sebeple ışıklı istiyorlar soğutması çok iyi diye duydum güzel kasa

Üye
4 HİZMET YILI
bilmiyorum ama 600 tl degermi sır ışıklar içi tercih meselesi ben onun yerine sistemi güçlendirrim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam bencede deymez bende tavsiye etmiyorum ama zevk meselesi işte

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
özellik ve görüntüsü güzel fiyat ugunsa alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...