Seçkin Üye
knk telefon baya eski bence artık ekonomik ömrünü tamamamlamış huzura kavuşmak istiyor sende yeni telefon alırsın artıkArkadaşlar merhaba, Galaxy Note 5 telefonum var. Dün akşam hiçbir sorun yoktu, telefonu şarja taktık yattım. Sabah kalktığımda telefonu elime aldım, ekran açılmıyor. Bildirim ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka telefondan aradığımda telefon çalıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Yeniden başlatmayı deniyorum, telefon titremiyor. Bilgisayara bağlıyorum, görmüyor. Desteğe ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?
Anakart arızası veya ekran flaşörlerinde sorun olmuş olabilirArkadaşlar merhaba, Galaxy Note 5 telefonum var. Dün akşam hiçbir sorun yoktu, telefonu şarja taktık yattım. Sabah kalktığımda telefonu elime aldım, ekran açılmıyor. Bildirim ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka telefondan aradığımda telefon çalıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Yeniden başlatmayı deniyorum, telefon titremiyor. Bilgisayara bağlıyorum, görmüyor. Desteğe ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?
anakarta yada ekran bir sorun vardır yetkili birilerini basvurArkadaşlar merhaba, Galaxy Note 5 telefonum var. Dün akşam hiçbir sorun yoktu, telefonu şarja taktık yattım. Sabah kalktığımda telefonu elime aldım, ekran açılmıyor. Bildirim ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka telefondan aradığımda telefon çalıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Yeniden başlatmayı deniyorum, telefon titremiyor. Bilgisayara bağlıyorum, görmüyor. Desteğe ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?
ekran kablolarından biri yanmış olabilir veya gevşemiş olabilir baskı felan yap üstüne bi değişen birşey oluyor muArkadaşlar merhaba, Galaxy Note 5 telefonum var. Dün akşam hiçbir sorun yoktu, telefonu şarja taktık yattım. Sabah kalktığımda telefonu elime aldım, ekran açılmıyor. Bildirim ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka telefondan aradığımda telefon çalıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Yeniden başlatmayı deniyorum, telefon titremiyor. Bilgisayara bağlıyorum, görmüyor. Desteğe ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?